Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wat antwoord jij als ze vragen wat is Islam voor jou??Pagina's : [1] 2

Jyhane
08-05-2003, 18:48


Salaam oe alikom... Heb ff een vraagje voor jullie! Wat zal jij antwoorden als iemand dit vraagt aan jou: Waarom Islam en wat is Islam voor jou?? Graag wat reacties Ma3salamma...

Jyhane
08-05-2003, 21:45
Origineel gepost door $$Roukajah$$ [QUOTE]Origineel gepost door $$Roukajah$$ [B]Waarom de islam ...... Ik ben in een Islamitisch gezin opgegroeid dus jah,als ik in een katholiek gezin was geboren was ik katholiek,het heeft gewoon met mijn familie te maken,want als je ouders islamitisch zijn ben je dat automatisch ook(je moet er wel naar handelen). De ISLAM is voor mij :rust,liefde,barmhartigheid,respect en etc... De islam is de absoluute waarheid voor mij,elke dag wanneer ik wakker word ben ik trots op mijn moslima zijnde. Dus alles kort samengevat:Islam is voor mij de WAARHEID! MA3A salaama :zwaai: FEIT!!!!! :zwaai:

Soutje
09-05-2003, 18:28
In mijn zoektocht naar wijsheid, is de islam mijn licht in dit leven. De koran mijn onmisbare gids. En het paradijs insh Allah mijn streven.

UmmNaasiruddeen
09-05-2003, 18:45
machALLAH egie das mooi gezegd en ik sluit me bij U aan Wasalaam

MueZli
09-05-2003, 22:07


De natuur van de mens, is Islam. Al n hele tijd al, is Islaam niet meer iets dat ik heb meegekregen van mijn ouders, maar iets waar ik los van mijn ouders en familie, iets is dat mijn dorst lest en doet begrijpen waar ik voor geschapen ben. Liefde voor ALLAH swt, zet mijn hele leven in een bepaalde perspectief. Ik ben geschapen voor iets nobels, ik heb n begin en mijn einde is zo helder als n ster.

Liloesh
10-05-2003, 23:27
Ik voel de Islam zoals een blind de zon voelt...Islam is mijn leven..het verlicht heel het leven ;)

Jyhane
13-05-2003, 22:01
Wel.... Islam is voor mij.... JUIST hetzelfde wat jullie allemaal hebben gezegd. Ik sluit me gewoon aan bij jullie antwoorden: Zoals Soutje zei: In mijn zoektocht naar wijsheid, is de islam mijn licht in dit leven. De koran mijn onmisbare gids. En het paradijs insh Allah mijn streven Zoals Liloush zei: Ik voel de Islam zoals een blind de zon voelt...Islam is mijn leven..het verlicht heel het leven zoals Musli zei: De natuur van de mens, is Islam. Al n hele tijd al, is Islaam niet meer iets dat ik heb meegekregen van mijn ouders, maar iets waar ik los van mijn ouders en familie, iets is dat mijn dorst lest en doet begrijpen waar ik voor geschapen ben. Liefde voor ALLAH swt, zet mijn hele leven in een bepaalde perspectief. Ik ben geschapen voor iets nobels, ik heb n begin en mijn einde is zo helder als n ster. Zoals JIJ zei: Waarom de islam ...... Ik ben in een Islamitisch gezin opgegroeid dus jah,als ik in een katholiek gezin was geboren was ik katholiek,het heeft gewoon met mijn familie te maken,want als je ouders islamitisch zijn ben je dat automatisch ook(je moet er wel naar handelen). De ISLAM is voor mij :rust,liefde,barmhartigheid,respect en etc... De islam is de absoluute waarheid voor mij,elke dag wanneer ik wakker word ben ik trots op mijn moslima zijnde. Dus alles kort samengevat:Islam is voor mij de WAARHEID! Meer kan ik niet toevoegen!! Masalamma

fatimab
14-05-2003, 18:29
[QUOTE]Origineel gepost door $$Roukajah$$ [B][QUOTE]Origineel gepost door $$Roukajah$$ [B]Waarom de islam ...... Ik ben in een Islamitisch gezin opgegroeid dus jah,als ik in een katholiek gezin was geboren was ik katholiek,het heeft gewoon met mijn familie te maken,want als je ouders islamitisch zijn ben je dat automatisch ook(je moet er wel naar handelen). De ISLAM is voor mij :rust,liefde,barmhartigheid,respect en etc... De islam is de absoluute waarheid voor mij,elke dag wanneer ik wakker word ben ik trots op mijn moslima zijnde. Dus alles kort samengevat:Islam is voor mij de WAARHEID! daar heb je gelijk in jog :giechel:

Danae
15-05-2003, 23:37
Islam is voor mij: Een rustpunt pure logica Een rots in de branding Mijn houvast De ultieme liefde Een levenswijze Een streven naar meer Het maakt mij een sterker persoon Mijn onverwaarlijke liefde voor Allah, doet mijn hartje sneller kloppen keer op keer. :Iluvu:

renault4
28-01-2015, 12:26
Dat Allah de enige god is en dat alleen hij aanbeden mag worden en dat mohammed (vzmh) zijn edele boodschapper is. De islam beteteknt letterlijk totale onderwerping/overgave.

milkyway
28-01-2015, 12:38
Salaam oe alikom... Heb ff een vraagje voor jullie! Wat zal jij antwoorden als iemand dit vraagt aan jou: Waarom Islam en wat is Islam voor jou?? Graag wat reacties Ma3salamma... Het eerste grondbeginsel: het kennen van de Heer (Rabb). Als u de vraag gesteld krijgt: "Wie is uw Rabb?" Geef dan als antwoord: Lees verder: http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1688053&page=3

137986
28-01-2015, 15:03
Islam was mijn gevangenis. Ik twijfelde altijd, niet aan God maar aan islam. Ik weet nu de waarheid. Islam is voor mij een fata morgana , een gevangenis waaruit ik ontsnapt ben. Ik geloof sterk in God maar religie houdt een mens gevangen :eek:

Twins...
28-01-2015, 15:40


Salaam oe alikom... Heb ff een vraagje voor jullie! Wat zal jij antwoorden als iemand dit vraagt aan jou: Waarom Islam en wat is Islam voor jou?? Graag wat reacties Ma3salamma... Waarom Islam? Omdat het de enige ware godsdienst is en Al hamdoulilah, het is een gunst van Allah (swt) als je als moslim geboren en opgegroeid bent. Islam is het antwoord op alles, onze heilige bron, de Qoran. De enige echte ware bron! Daarin zul je alle antwoorden vinden op je vragen! Wat Islam voor mij is? Islam, is een levenswijze die ik met mijn oprechte wil en hart helemaal heb geaccepteerd. Onze rol van mens is alleen en enkel Allah swt aan te bidden en om Hem tevreden te stellen! aya in Qoran => “En Ik (Allah) heb de djinns en mensen slechts geschapen om Mij (alleen) te aanbidden.” (Soerat ad-Dhaariyaat: 56)

romais
28-01-2015, 20:35
Serieus heel de wereld lijkt issues te hebben met de islam en moslims... Ik zeg gewoon islam is voor mij de sharia en de Taliban..

romais
28-01-2015, 21:12
Het Stockholmsyndroom zeker ? Deze topic is serieus, dus verknoeien a.u.b. :) Ben jij een moslim?


Pagina's : [1] 2