Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Gezocht Recept "se Futh" (berberse Benaming)!



LZN
07-05-2003, 16:06


HEB JIJ HET VOLLEDIGE RECEPT VOOR MIJ, WIL JE DAT ALS BERICHT HIER ACHTER LATEN. ALVAST HARTELIJK BEDANKT. P.S. GERECHT MOET IN COMBINATIE MET " MIE" ZIJN.

SweetRose
10-05-2003, 15:38
ik ben puur tharifscht maar ik heb nog nooit van het woord 'se futh' gehoord...

meryem23
10-05-2003, 21:52
bedoel je dat gerecht dat je zo veel moet stomen? wij noemen het sefftha, dus lijkt er wel een beetje op. Ik heb het wel eens gegeten, maar weet niet precies hoe je het klaar moet maken. ik weet wel dat het vaak gestoomd moet worden om het zo lekker te krijgen

bruidje
11-05-2003, 21:05
ben ook een riffia, maar nog nooit van gehoord, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt...

omaymaa
13-05-2003, 14:28


Ik ZOu ook eesn graag willen weten wat het is. BEn zelf ook een riffia

Dina21
14-05-2003, 00:48
Salaam, Dames, sefeth stoom je net zoasl couscous enkele malen, de laatste keren voeg je er boter, suiker en rozijntjes bij , en klaar is fatima ;) JE kan deze dan garneren met kaneel, bloemsuiker en amandelen besaha ou raha

Sahrazard
15-08-2003, 21:11
selaam alaikoem, volgens mij heb ik die recept :D 500 gr fijne cous cous 250 gr amandelen 1 eetlepel kaneel 125 gr roomboter 200 gr fijne kristalsuiker eerst de cous cous 2x een half uurtje laten stomen, steeds de cous cous met water besprenkelen . als de cous cous klaar is moet het zacht zijn. daarna de boter en de suiker met de cous cous mengen, de amandelen moeten geroosterd worden met een beetje suiker, daarna maal je het fijn. en dan de amandelen en kaneel toevoegen aan de cous cous. en klaar is kees :zwaai:

Ra3marinoe
22-08-2003, 15:41
ik ben ook puur terifesht maar weet ook niet wat je bedoeld leg aub even uit