Bekijk volle/desktop versie : Grote Cartoon truuk?



10-02-2006, 13:52
De cartoons waren van maanden geleden. In mecca werd er nu een bijeenkomst over gehouden, nu zo'n maand voor een mogelijke aanval op Iran.
Sinds wanneer is de Familie Saud zo overstuur over aanvallen op de moslims?

Kan het zijn dat de Saudi's de cartoons maanden bewaard hebben om op de vooravond van een aanval op Iran de cartoons uit hun mouw te halen, de moslims op te fokken, de Europeanen boos te maken en zo Europese steun voor de aanval (die door Condolesa Rice aan Iran en Syrie werd toegeschreven) te vergroten?

Kan dit het zijn of ben ik nu aan het bazelen...

http://www.as-sahwah.com/viewnews.php?newsID=7139&

10-02-2006, 14:07


Kan het zijn dat je kwade vermoedens moet vermijden?

“O jullie die geloven, vermijdt de meest kwade vermoedens. Voorwaar, een deel van de kwade vermoedens zijn zonden. En bespioneert elkaar niet en spreekt geen kwaad over elkaar in elkaars afwezigheid. Zou iemand van jullie het vlees van zijn dode broeder willen eten? Jullie zouden het zeker haten. En vreest Allah. Voorwaar, Allah is Berouwaanvaardend, Meest Barmhartig.” [Surah Al-Hujuraat 49:12]

Overgeleverd door Aboe hourayra dat De Profeet (v.z.m.h.) zei: Vermijd kwade vermoedens (O mensen), daar kwade vermoedens de meeste leugenachtige vorm van spreken is. (Boekharie en Moesliem)

10-02-2006, 15:20
Als het gevaar vandaar komt moten we dat ook inzien!!!