Ikrame_girl
28-01-2006, 22:30
Ik weet nit meer precies z'n naam die engelse kok , maar hij maakte gisteren op tv een choco-cake dus ben ik vandag gelijk een cake-vorm (langwerpig) gaan halen.. ik eb een aantal dingen veranderd
300 gram melkchocola
200 gram boter
biscuits 2 pakken
pistache (zakje)
handje vol krenten (zoveel als je zelf wilt)
Cacao
(amandelen)
Je breekt die biscuits allemaal in kleine stukjes. De boter en chocola smelt je in een pan. Dan pak je een kom.
Stop daar de stukjes biscuits in en de krenten en pistaches. Daarna giet je er de chocola en boter boven op. Goed roeren en kneden. Onwijs goed
In je bakvorm doe je folie dat er aan alle kanten uitpuilt. Dan stop je het 'mengsel' erin. Hard aandrukken echt onwijs hard. Ik heb het met een glas aangedrukt.
Je vouwt dat ht overige folie eroevr heen en doet hem in de koelkast
2 uur of langer in de koelkast laten staan en dan eruit halen. Dan strooi je er lekker veel cacao overheen en snij je het in stukje.
Geloof me onwijs makkelijk, maar ook onwijs lkr.
Sorry dat ik geen foto heb.
Hoop dat jullie er wat aan hebben.
Greetz !
300 gram melkchocola
200 gram boter
biscuits 2 pakken
pistache (zakje)
handje vol krenten (zoveel als je zelf wilt)
Cacao
(amandelen)
Je breekt die biscuits allemaal in kleine stukjes. De boter en chocola smelt je in een pan. Dan pak je een kom.
Stop daar de stukjes biscuits in en de krenten en pistaches. Daarna giet je er de chocola en boter boven op. Goed roeren en kneden. Onwijs goed
In je bakvorm doe je folie dat er aan alle kanten uitpuilt. Dan stop je het 'mengsel' erin. Hard aandrukken echt onwijs hard. Ik heb het met een glas aangedrukt.
Je vouwt dat ht overige folie eroevr heen en doet hem in de koelkast
2 uur of langer in de koelkast laten staan en dan eruit halen. Dan strooi je er lekker veel cacao overheen en snij je het in stukje.
Geloof me onwijs makkelijk, maar ook onwijs lkr.
Sorry dat ik geen foto heb.
Hoop dat jullie er wat aan hebben.
Greetz !