Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Moslims willen onderzoek uitspraken Hirsi AliRedactie
28-01-2002, 18:27


Islamitische organisaties in Nederland willen een justitieel onderzoek naar de uitlatingen van aankomend VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali over de profeet Mohammed. De organisaties willen dat justitie bekijkt of de uitlatingen van de politica strafbaar zijn, óók willen ze dat de VVD zich van de uitlatingen distantieert. De organisaties, aangesloten bij CMO, het contactorgaan Moslims en Overheid, vinden tevens dat de VVD Hirsi Ali niet meer als Kamerlid zou mogen toelaten ''nu ze willens en wetens de 800.000 moslims in Nederland op hun ziel heeft getrapt''. Ook op internet wordt op veel Islamitische sites fel stelling genomen tegen Ayaan Hirsi Ali. De site Marokko.nl bijvoorbeeld heeft een grote e-mail actie gestart en roept op tot een demonstratie op 3 februari bij de Rode Hoed in Amsterdam, waar de VVD-politica deel zal nemen aan een discussie. Ook zal een woordvoerder van de site maandag bij de politie een klacht indienen tegen Hirsi Ali. De VVD heeft nog geen officiële reactie geven op de uitlatingen van haar Kamerlid in spé. Wel noemde een woordvoerder van de fractie haar interview met Trouw een persoonlijk verhaal.

ruziezoeker
08-07-2004, 23:01
werd eens tijd .. slapende , luie organisaties . :jammer:

loubna321
08-07-2004, 23:04
ze hebben het volgens mij al eerder gedaan, toen was het vrijheid op meningsuiting

Deliana
09-07-2004, 00:43
Origineel gepost door Redactie Islamitische organisaties in Nederland willen een justitieel onderzoek naar de uitlatingen van aankomend VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali over de profeet Mohammed. De organisaties willen dat justitie bekijkt of de uitlatingen van de politica strafbaar zijn, óók willen ze dat de VVD zich van de uitlatingen distantieert. De organisaties, aangesloten bij CMO, het contactorgaan Moslims en Overheid, vinden tevens dat de VVD Hirsi Ali niet meer als Kamerlid zou mogen toelaten ''nu ze willens en wetens de 800.000 moslims in Nederland op hun ziel heeft getrapt''. Ook op internet wordt op veel Islamitische sites fel stelling genomen tegen Ayaan Hirsi Ali. De site Marokko.nl bijvoorbeeld heeft een grote e-mail actie gestart en roept op tot een demonstratie op 3 februari bij de Rode Hoed in Amsterdam, waar de VVD-politica deel zal nemen aan een discussie. Ook zal een woordvoerder van de site maandag bij de politie een klacht indienen tegen Hirsi Ali. De VVD heeft nog geen officiële reactie geven op de uitlatingen van haar Kamerlid in spé. Wel noemde een woordvoerder van de fractie haar interview met Trouw een persoonlijk verhaal. Bron, datum??

rnaj
09-07-2004, 09:23


Origineel gepost door ____ :jammer: wauw, heb je echt alle berichten gelezen...... Dit bericht stamt uit 28-01-2002 17:27

Leila1982
09-07-2004, 12:34
Origineel gepost door Ononono DHC is een geval apart. Ja, natuurlijk, want vrijheid van meningsuiting geld niet voor iedereen, helaas.

tamar
29-11-2008, 11:28
Wat is dit? Dat jullie allemaal reageren op een wel héél oud bericht. Raar...