Bekijk volle/desktop versie : Fatwa's van grote geleerden uit saudia arbia over zelfmoord aanslagen!



Pagina's : [1] 2 3 4 5

18-01-2006, 22:53

Citaat door Ali Ibn Mohamed:
De Islaamitische regelgeving betreffende mensen die zelfmoord plegen tijdens het plegen van bomaanslagen

door Shaych Mohammed ibn Saalih al-`Othaymien (rahiemehoellaah)

Kayfa Noe'aalidj Waaqi'oenaa el-Aliem Pagina 119
Vertaald door: Youssef Ibn Hoessein

Vraag: Wat is de uitspraak betreffende de handelingen van djihaad waarbij sprake is van zelfmoord, zoals het vastbinden van springstof (bommen) aan een auto en daarmee de vijand bestormen? Bedoeld wordt de handeling waarvan de uitvoerder weet dat hij zonder twijfel dood zal gaan door het uitvoeren ervan.

Antwoord: Welzeker, mijn mening is dat hij wordt beschouwd als iemand die zichzelf heeft gedood (iemand die zelfmoord heeft gepleegd) en als gevolg daarvan zal hij worden gestraft in de hel. Volgens hetgeen dat is bevestigd door de uitspraak van de Profeet :

“Werkelijk, wie zichzelf opzettelijk (i.e.: met de intentie hiertoe) doodt, zal zeer zeker worden gestraft in het vuur van de hel, waarin hij voor altijd zal verblijven.” (Boechaarie (5778) en Moslim (109 and 110)

Echter, degene die ontwetend was en het niet wist, en er vanuit ging dat zijn daad goed was en geliefd was bij Allaah, dan hopen wij dat Allaah hem vergeeft voor hetgeen hij gedaan heeft uit onwetendheid of idjtihaad, alhoewel ik geen excuus voor hem vind in deze tijd. Dit is omdat deze manier van zelfdoding welbekend en veelvoorkomend is onder de mensen, dus het is aan deze persoon om betreffende deze zaak te vragen aan de mensen van kennis (de geleerden), totdat de rechte leiding is onderscheden van de valse.

En van dat wat verassend is, is dat deze mensen zichzelf doden ondanks dat Allaah het heeft verboden, zoals Hij zegt:

“En doodt jullie zelf niet, voorzeker, Allaah is de meest barmhartige voor jou.” ( Soerah en-Nisaa, Aiyah 29).

En velen onder hen wensen niets anders dan wraak nemen op de vijand, met welke middelen dan ook, of het nu helaal of haraam is. Ze willen dus alleen hun dorst naar wraak bevredigen.

We vragen allaah om ons te zegenen met vooruitziende blik in ons geloof en daden die Hem bevallen, werkelijk, Hij is krachtig over alle dingen.

Shaych Mohammed Ibn Saalih al- 'Othaymien



Over het omgaan met niet-moslims in westerse landen

door Shaych Mohammed ibn Saalih al-`Othaymien (rahiemehoellaah)

Vertaald vanuit het engels door `Iesaa aboe Yoesoef ibn Antonius al-Limburgi Oorspronkelijke titel: Shaikh Ibn Uthaimeen on Interacting With Non-Muslims in Western Countries

Shaych ibn al-`Othaymien (rahiemehoellaah) zei tijdens een telelink op 28 juli 2000 in Birmingham:

…Ook nodig ik jullie uit om respect te hebben voor de mensen die respect verdienen, voor degenen onder jullie en degenen waarmee een overeenkomst (van bescherming)(i.e. niet-moslims) is. Want in het land waarin je leeft is het zo dat er een overeenkomst is tussen jullie en hen. Als dit niet het geval was geweest dan hadden zij jullie vermoord of verbannen. Dus behoudt deze overeenkomst en wees niet ontrouw daaraan, want onbetrouwbaar zijn is een teken van de hypocrieten en het is niet van de weg van de Gelovigen.

En weet dat het authentiek is overgeleverd dat de Profeet (sal Allaahoe `alayhie wa sellem) zei: “Degene die iemand vermoordt die onder een overeenkomst van bescherming staat, zal de geur van het Paradijs niet ruiken.”

Laat je niet van de kaart brengen door de uitspraken van domme mensen, mensen die zeggen: ‘Die mensen zijn niet-moslims, dus hun bezit is rechtmatig voor ons [i.e. te verduisteren of af te pakken door middel van dood en verderf].’ Want bij Allaah - dit is een leugen! Een leugen over Allaah`s Religie en een leugen in de Islaamitische gemeenschappen.

Dus we mogen niet zeggen dat het rechtmatig is om ontrouw te zijn tegenover mensen waarmee we een overeenkomst hebben.

O mijn broeders. O jongeren. O moslims. Wees eerlijk in het kopen en verkopen, huren en leasen en in alle wederzijdse transacties. Want eerlijkheid is één van de karaktereigenschappen van de Gelovigen en Allaah (soebhaanehoe wa ta`ala) heeft eerlijkheid bevolen in de uitspraak van Allaah (soebhaanehoe wa ta`ala):

“O jullie die geloven – vreest Allaah en houdt jullie plicht naar Allaah en wees met de waarheidsgetrouwen. “

En de Profeet (sal Allaahoe `alayhie wa sellem) spoorde aan tot eerlijkheid en zei: “Hou je vast aan eerlijkheid, want eerlijkheid leidt naar goedheid, en goedheid leidt naar het Paradijs; en een persoon zal doorgaan met eerlijkheid en streven naar eerlijkheid totdat hij bij Allaah staat aangeschreven als een betrouwbaar persoon.”

En hij (sal Allaahoe `alayhie wa sellem) waarschuwde tegen valsheid: “Pas op voor valsheid, want valsheid leidt naar ongeloof, en ongeloof leidt naar het Vuur. En een persoon zal doorgaan met liegen en streven naar liegen totdat hij bij Allaah staat aangeschreven als een grote leugenaar.”

O mijn moslimbroeders. O jongeren. Wees waarheidsgetrouw in wat jullie zeggen in het bijzijn van jullie broeders en met de niet-moslims waar jullie mee samenleven – zodat jullie uitnodigers zullen zijn naar de Religie van Islaam, door jullie daden en de realiteit. Want hoeveel mensen zijn er wel niet de Islaam binnengestapt in eerste instantie vanwege het goede gedrag en de manieren van de moslims, en hun betrouwbaarheid, en hun betrouwbaarheid hun in zaken?


een andere grote geleerde(kort en krachtig)

Betreffende Djama`aat al-Djihaad (de groep die zich bezig houdt met bomaanslagen, vliegtuigkapingen, terrorisme en ander kwaads)

door Shaych ‘Abdoel-‘Aziez Ibn Baaz (rahiemehoellaah)

Bron: Vanuit een opgenomen cassette (nr. 11), opgenomen in de maand
van Dhoel-Hidjah 1408 NH (1987 NC) op`at-tawiyyatoel-Islaamiyyah
Vertaald door: Iesaa Aboe Yoesoef

De Shaych werd gevraagd:

“Is het toegestaan om met hen samen te werken?”

Antwoord:

“Zij zijn niet om mee samen te werken, noch om salaam aan te geven. Liever zullen wij hen boycotten, en de mensen zouden gewaarschuwd moeten worden voor hun kwaad sinds zij fitnah (beproeving) zijn en schadelijk voor de moslims, en zij zijn de broeders van
Shaythaan (Duivel)!”







lees meer over hoe denkt de authentieke islam over deze dingen.

http://www.selefiepublikaties.com/terrorisme.htm


en ik nodig ook alle mensen uit naar de waarheid!


http://www.selefiepublikaties.com/Artikelen/Authentieke%20Dogmatiek.pdf

en lees dit ook! waarom zijn we hier!

http://www.selefiepublikaties.com/Artikelen/Waarom.pdf

mens en darwinisme

http://www.selefie.com/eboek/een%20antwoord%20op%20de%20evolutietheorie%20en%20 het%20darwinisme.pdf


en als jullie vragen hebben over de islam of interesse,mail pm.of vraagt het hier!





8 O, gij die gelooft, weest oprecht voor Allah en getuigt met rechtvaardigheid. En laat de vijandschap van een volk u niet aansporen, om onrechtvaardig te handelen. Weest rechtvaardig, dat is dichter bij de vroomheid en vreest Allah, voorzeker, Allah is op de hoogte van hetgeen gij doet.

9. Allah heeft degenen, die geloven en goede daden verrichten beloofd, dat zij vergiffenis en een grote beloning zullen verkrijgen.

10. En degenen, die niet geloven en Onze tekenen verwerpen, zullen de bewoners der hel zijn.

koran soerat 4 de tafel.


De Profeet – sallallahoe ‘alayhi wa sallam – heeft gezegd:


“Degenen die barmhartig zijn, de Barmhartige zal voor hen barmhartig zijn. Wees barmhartig voor degenen op aarde, dan zal Degene Die boven de hemel is barmhartig zijn voor jullie.”

Overgeleverd door Aboe Daawoed
.

18-01-2006, 22:55



Citaat:
Antwoord: Welzeker, mijn mening is dat hij wordt beschouwd als iemand die zichzelf heeft gedood (iemand die zelfmoord heeft gepleegd) en als gevolg daarvan zal hij worden gestraft in de hel. Volgens hetgeen dat is bevestigd door de uitspraak van de Profeet :

“Werkelijk, wie zichzelf opzettelijk (i.e.: met de intentie hiertoe) doodt, zal zeer zeker worden gestraft in het vuur van de hel, waarin hij voor altijd zal verblijven.” (Boechaarie (5778) en Moslim (109 and 110)
Gerechtigheid zal geschieden

18-01-2006, 23:02

Citaat:
Ook nodig ik jullie uit om respect te hebben voor de mensen die respect verdienen, voor degenen onder jullie en degenen waarmee een overeenkomst (van bescherming)(i.e. niet-moslims) is.

Want in het land waarin je leeft is het zo dat er een overeenkomst is tussen jullie en hen. Als dit niet het geval was geweest dan hadden zij jullie vermoord of verbannen. Dus behoudt deze overeenkomst en wees niet ontrouw daaraan, want onbetrouwbaar zijn is een teken van de hypocrieten en het is niet van de weg van de Gelovigen.
Wat een vreselijk slap geouwehoer; alsof "wij", Europeanen moslims eigenlijk het liefst willen vermoorden,( zo de waard is, vertrouwt hij zijn gasten, blijkbaar!) maar ja, dat kan niet, want we hebben een "overeenkomst"gesloten, dat we dat niet zullen doen!

BWAH

Het lijkt toch steeds, dat de Islam een meester is in het uitgaan van het slechte, ipv uitgaan van het goeie, dat, uiteindelijk, als "vanzelf"overwint!

Dus dit zijn de woorden van een SUPER geleerde?
Andre van Duin is nog wijzer!

Word toch eens christen...die moeten van hun "profeet'proberen hun vijand lief te hebben; da's nog eens andere koek, dan onduidelijke "overeenkomsten", om elkaar niet te vermoorden!

19-01-2006, 00:50

Citaat door wolfowitzen:

Het lijkt toch steeds, dat de Islam een meester is in het uitgaan van het slechte, ipv uitgaan van het goeie, dat, uiteindelijk, als "vanzelf"overwint!
Moslims worden in de aangehaalde teksten aangespoord
om in vrede te leven met een omgeving waarin zij te gast
zijn - en dan haal je er zoiets uit?

19-01-2006, 07:37


Wel grappig om deze uitspraken van een moslim te lezen.

Als ik al die uitspraken betrek op Bouyeri, dan zal hij
-de geur van het paradijs niet ruiken
-eeuwig branden in de hel
Aangezien het hem niet gelukt is om zelfmoord te plegen (want die intentie had hij), zal hij misschien iets minder hard branden. Hij moet er nu alleen iets langer op wachten.

Maar goed, ben benieuwd naar reacties van moslims over de uitspraken van de geleerden.....

19-01-2006, 09:00

Citaat door Sawadee:
Wel grappig om deze uitspraken van een moslim te lezen.

Als ik al die uitspraken betrek op Bouyeri, dan zal hij
-de geur van het paradijs niet ruiken
-eeuwig branden in de hel
Aangezien het hem niet gelukt is om zelfmoord te plegen (want die intentie had hij), zal hij misschien iets minder hard branden. Hij moet er nu alleen iets langer op wachten.

Maar goed, ben benieuwd naar reacties van moslims over de uitspraken van de geleerden.....
wat een onzin en leugens weer ...

Bouyeri had nooit de intensie zelfmoord te plegen . Vol zelf vertrouwen is hij de confrontatie aan gegaan met een klein legertje real dutch heroes . Je zou verwachten dat hij zou schijten van angst maar het was juist andersom . De nederlandse heldhaftige politie agenten waren verlamd van angst .
Het zogenaamde dutchbat effect .

maar zelfmoord plegen is hij nooit van plan geweest. En of hij gaat braqnden of niet is al helemaal niet aan jouw.

19-01-2006, 09:10

Citaat door born_2_B_muslim:
Bouyeri had nooit de intensie zelfmoord te plegen .
Hij wilde zich laten doodschieten -> hij wilde dus dood. Was niet mans genoeg het zelf te doen, daar heb je gelijk in.


Citaat:
De nederlandse heldhaftige politie agenten waren verlamd van angst .
Bang waren ze misschien wel ja. Wij zijn dit soort geschifte shit nog niet zo gewend, en dat is maar goed ook. Desondanks hebben ze hem niet zijn zin gegeven, maar hem keurig uitgeschakeld en ingerekend. Respect.

19-01-2006, 09:22

Citaat door born_2_B_muslim:
wat een onzin en leugens weer ...

Bouyeri had nooit de intensie zelfmoord te plegen . Vol zelf vertrouwen is hij de confrontatie aan gegaan met een klein legertje real dutch heroes . Je zou verwachten dat hij zou schijten van angst.....
Het wordt nooit wat met die moslims. Opgegroeid en opgeleid met het woord angst op hun lippen. Angst voor hun vader, angst voor hun moeder, voor hun broer, voor de profeet, voor Allah. Angst voor de boze wolf, de Koran, de geleerde die toevallig wel heeft leren lezen en angst voor de Nederlanders.

Daarop zijn miljoenen problemen terug te voeren. Door de aangeboren angst bij moslims (en veel Marokkanen dus) zoeken ze geestesversterking in groeps- en familievorming, knopen geen autochtone contacten aan, hebben geen netwerk en krijgen dus geen stageplaats cq baan. Enkel terug te voeren op hun angst.

Zorgen dat ze drie minuten op vijf bij hun werkgever buiten staan uit angst om door hun vrienden als mietje betiteld te worden. Vijf keer bidden per dag, alhoewel ze daar geen zier om geven uit angst door hun vader verstoten te worden. Ik ga hier niet verder op in, maar iedereen kent de gevolgen van de angst voor het verliezen van maagdelijkheid, het seksuele contact daardoor met hetzelfde geslacht, de angst om een familie niet te kunnen onderhouden, etc. etv.

Is dit een beschuldiging? Nee, hooguit een aanduiding dat die angst meer kapot maakt dan alcohol en varkensvlees ooit voor elkaar kunnen krijgen. Angst die misschien in een dorp van twaalf inwoners midden in de Rif voor een beetje eerbied tussen twee clans kan zorgen. Maar die angst zorgt ervoor dat er in Nederland een onoverkomelijk probleem is ontstaan tussen een geloof dat liefde predikt en van liefde uitgaat en een geloof dat angst oplegt en door hypocritische dreigementen alle liefde tussen bevolkingsgroepen vakkundig de kop inslaat.

Angsthazen..

19-01-2006, 09:24
Bouyeri's eigen woorden waren dat hij op de politie schoot om te doden en om gedood te worden.
Dus de intentie lijkt me overduidelijk, er is geen sprake van leugens of onzin: zelfmoord. Niet direct door zijn eigen kogels, maar wel door politie kogels.
Of hij gaat branden is misschien niet aan mij, maar die conclusie kan wel degelijk getrokken worden met de uitspraak van die geleerde.

Door deze feiten tegen te spreken gaat born-2-b-muslim dus ook tegen de uitspraak van de geleerde in.

19-01-2006, 10:51

Citaat door born_2_B_muslim:
wat een onzin en leugens weer ...

Bouyeri had nooit de intensie zelfmoord te plegen . Vol zelf vertrouwen is hij de confrontatie aan gegaan met een klein legertje real dutch heroes . Je zou verwachten dat hij zou schijten van angst maar het was juist andersom . De nederlandse heldhaftige politie agenten waren verlamd van angst .
Het zogenaamde dutchbat effect .

maar zelfmoord plegen is hij nooit van plan geweest. En of hij gaat braqnden of niet is al helemaal niet aan jouw.
doden uit haat ??????????????

de intentie te sneuvelen als "martelaar" bij de confrontatie met de politie?

meneer had er niet op gerekend dat de politie hier is getraind op "geen onnodige" slachtoffers te maken. Dus niet schieten om te doden.

19-01-2006, 11:04
[QUOTE=Ali Ibn Mohamed]

Vraag: Wat is de uitspraak betreffende de handelingen van djihaad waarbij sprake is van zelfmoord, zoals het vastbinden van springstof (bommen) aan een auto en daarmee de vijand bestormen? Bedoeld wordt de handeling waarvan de uitvoerder weet dat hij zonder twijfel dood zal gaan door het uitvoeren ervan.

Antwoord: Welzeker, mijn mening is dat hij wordt beschouwd als iemand die zichzelf heeft gedood (iemand die zelfmoord heeft gepleegd) en als gevolg daarvan zal hij worden gestraft in de hel. Volgens hetgeen dat is bevestigd door de uitspraak van de Profeet :

“Werkelijk, wie zichzelf opzettelijk (i.e.: met de intentie hiertoe) doodt, zal zeer zeker worden gestraft in het vuur van de hel, waarin hij voor altijd zal verblijven.” (Boechaarie (5778) en Moslim (109 and 110)

Echter, degene die ontwetend was en het niet wist, en er vanuit ging dat zijn daad goed was en geliefd was bij Allaah, dan hopen wij dat Allaah hem vergeeft voor hetgeen hij gedaan heeft uit onwetendheid of idjtihaad, alhoewel ik geen excuus voor hem vind in deze tijd. Dit is omdat deze manier van zelfdoding welbekend en veelvoorkomend is onder de mensen, dus het is aan deze persoon om betreffende deze zaak te vragen aan de mensen van kennis (de geleerden), totdat de rechte leiding is onderscheden van de valse.

dan zijn er een aantal geestelijke leiders in enorme problemen omdat die kennelijk een "valse" weg aanwijzen om dergelijke aanslagen te plegen en de daders onwetend laten van de gevolgen van die daad

En velen onder hen wensen niets anders dan wraak nemen op de vijand, met welke middelen dan ook, of het nu helaal of haraam is. Ze willen dus alleen hun dorst naar wraak bevredigen.

slaat dat ook op MO B met zijn specifieke ideologie?

We vragen allaah om ons te zegenen met vooruitziende blik in ons geloof en daden die Hem bevallen, werkelijk, Hij is krachtig over alle dingen.

Shaych Mohammed Ibn Saalih al- 'Othaymien



O mijn broeders. O jongeren. O moslims. Wees eerlijk in het kopen en verkopen, huren en leasen en in alle wederzijdse transacties. Want eerlijkheid is één van de karaktereigenschappen van de Gelovigen en Allaah (soebhaanehoe wa ta`ala) heeft eerlijkheid bevolen in de uitspraak van Allaah (soebhaanehoe wa ta`ala):

“O jullie die geloven – vreest Allaah en houdt jullie plicht naar Allaah en wees met de waarheidsgetrouwen. “

KARAKTER eigenschappen dat heb ik al eerder gemeld dat mensen daar door werkgevers op beoordeeld worden

En de Profeet (sal Allaahoe `alayhie wa sellem) spoorde aan tot eerlijkheid en zei: “Hou je vast aan eerlijkheid, want eerlijkheid leidt naar goedheid, en goedheid leidt naar het Paradijs; en een persoon zal doorgaan met eerlijkheid en streven naar eerlijkheid totdat hij bij Allaah staat aangeschreven als een betrouwbaar persoon.”

dan hebben de amsterdamse relschoppertjes heel wat te werken aan zichzelf

En hij (sal Allaahoe `alayhie wa sellem) waarschuwde tegen valsheid: “Pas op voor valsheid, want valsheid leidt naar ongeloof, en ongeloof leidt naar het Vuur. En een persoon zal doorgaan met liegen en streven naar liegen totdat hij bij Allaah staat aangeschreven als een grote leugenaar.”

O mijn moslimbroeders. O jongeren. Wees waarheidsgetrouw in wat jullie zeggen in het bijzijn van jullie broeders en met de niet-moslims waar jullie mee samenleven – zodat jullie uitnodigers zullen zijn naar de Religie van Islaam, door jullie daden en de realiteit. Want hoeveel mensen zijn er wel niet de Islaam binnengestapt in eerste instantie vanwege het goede gedrag en de manieren van de moslims, en hun betrouwbaarheid, en hun betrouwbaarheid hun in zaken?

wat ik hier over het algemeen lees is er weinig uitnodiging om tot de islam te komen, al dat gepredikte geweld en het bejubbelen van "verboden" aanslagen

lees meer over hoe denkt de authentieke islam over deze dingen.

http://www.selefiepublikaties.com/terrorisme.htm


en ik nodig ook alle mensen uit naar de waarheid!


http://www.selefiepublikaties.com/Artikelen/Authentieke%20Dogmatiek.pdf

en lees dit ook! waarom zijn we hier!

http://www.selefiepublikaties.com/Artikelen/Waarom.pdf

mens en darwinisme

http://www.selefie.com/eboek/een%20antwoord%20op%20de%20evolutietheorie%20en%20 het%20darwinisme.pdf


en als jullie vragen hebben over de islam of interesse,mail pm.of vraagt het hier!





8 O, gij die gelooft, weest oprecht voor Allah en getuigt met rechtvaardigheid. En laat de vijandschap van een volk u niet aansporen, om onrechtvaardig te handelen. Weest rechtvaardig, dat is dichter bij de vroomheid en vreest Allah, voorzeker, Allah is op de hoogte van hetgeen gij doet.

9. Allah heeft degenen, die geloven en goede daden verrichten beloofd, dat zij vergiffenis en een grote beloning zullen verkrijgen.

10. En degenen, die niet geloven en Onze tekenen verwerpen, zullen de bewoners der hel zijn.

koran soerat 4 de tafel.


De Profeet – sallallahoe ‘alayhi wa sallam – heeft gezegd:


“Degenen die barmhartig zijn, de Barmhartige zal voor hen barmhartig zijn. Wees barmhartig voor degenen op aarde, dan zal Degene Die boven de hemel is barmhartig zijn voor jullie.”

Overgeleverd door Aboe Daawoed

19-01-2006, 11:26

Citaat door abu_yahya:
Hij wilde zich laten doodschieten -> hij wilde dus dood. Was niet mans genoeg het zelf te doen, daar heb je gelijk in.


Bang waren ze misschien wel ja. Wij zijn dit soort geschifte shit nog niet zo gewend, en dat is maar goed ook. Desondanks hebben ze hem niet zijn zin gegeven, maar hem keurig uitgeschakeld en ingerekend. Respect.
joodse onzin . als je doodgeschoten wil worden hoef je alleen maar in de metro te gaan zitten .

Bang is hij zeker niet. dat blijkt uit niets .
Politie en getuigen hebben juist anders getuigd. Namelijk dat hij alles in kalmte en in alle rust deed . Bij angst reageerd men anders. namelijk zoals de nederlandse politie en of de dutchbatters.

De angst van die stoere nederlandse politie agenten heeft niets met het soort confrontatie te maken maar komt voort uit hun ongeloof

19-01-2006, 11:35



Citaat door datisgeenstijl:
doden uit haat ??????????????

de intentie te sneuvelen als "martelaar" bij de confrontatie met de politie?

meneer had er niet op gerekend dat de politie hier is getraind op "geen onnodige" slachtoffers te maken. Dus niet schieten om te doden.
yeah right . dat weten we nog van wat er in eethuis Warung Swietie is gebeurt b

19-01-2006, 11:38

Citaat door born_2_B_muslim:
joodse onzin . als je doodgeschoten wil worden hoef je alleen maar in de metro te gaan zitten .

Bang is hij zeker niet. dat blijkt uit niets .
Politie en getuigen hebben juist anders getuigd. Namelijk dat hij alles in kalmte en in alle rust deed . Bij angst reageerd men anders. namelijk zoals de nederlandse politie en of de dutchbatters.

De angst van die stoere nederlandse politie agenten heeft niets met het soort confrontatie te maken maar komt voort uit hun ongeloof
bij sommige lijkt zwakzinnig denken en kletsen, aangeboren.

daar is niets in te veranderen.

we wachten maar op die gesloten inrichting om de maatschappij van dergelijke lieden te verlossen.

19-01-2006, 12:41

Citaat door born_2_B_muslim:
joodse onzin . als je doodgeschoten wil worden hoef je alleen maar in de metro te gaan zitten .
Zooooo... jij generaliseert ff lekker zeg. Ik heb aardig vaak in de metro in Amsterdam gezeten, maar ik heb nog nooit gezien dat mensen werden doodgeschoten. Trouwens ook nooit iets over gehoord.

En hoezo joodse onzin? Ik ben niet joods, en er is hier bij mij in de wijde omtrek geen jood te bekennen!

Pagina's : [1] 2 3 4 5