Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Filodeeg



SaraZena
27-04-2003, 22:10


is dat hetzelfde als loempiavellen? :confused: wat gebruiken jullie voor bastilla?

Lella_EL_Habiba
27-04-2003, 22:12
Origineel gepost door SaraZena is dat hetzelfde als loempiavellen? :confused: wat gebruiken jullie voor bastilla? die moet je zelf maken vellen voor bastila ;)

Hafsat
27-04-2003, 22:26
Origineel gepost door Lella_EL_Habiba die moet je zelf maken vellen voor bastila ;) Die vellen kun je ook gewoon kant-en-klaar kopen :)

SaraZena
27-04-2003, 22:35
Origineel gepost door Lella_EL_Habiba die moet je zelf maken vellen voor bastila ;) bedoel je tried? dat maakt me moeder altijd....is veel werk man :p Hafsat, welke vellen bedoel jij dan? en waar kan je die kopen?

Hafsat
28-04-2003, 09:10


Origineel gepost door SaraZena bedoel je tried? dat maakt me moeder altijd....is veel werk man :p Hafsat, welke vellen bedoel jij dan? en waar kan je die kopen? Een beetje een late reactie maar goed :) Ik bedoel die vellen die je voor bastilla gebruikt :) Ik koop ze altijd bij de Islamitische slager, ze verkopen ze per kilo. Je moet ze thuis dan met een beetje olie of boter los maken. :zwaai:

Hafsat
29-04-2003, 15:23
Origineel gepost door Mr_LeQwaleb die kan je geoon bij d etoko halen hoor. of de appiehein. zal zo voor je in de vriezer kijken hoe ze h eten :p Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan he :D

cheima
03-05-2003, 11:06
Wij halen ze bij de toko :D

sahira
03-05-2003, 11:17
Origineel gepost door SaraZena is dat hetzelfde als loempiavellen? :confused: wat gebruiken jullie voor bastilla? Filodeeg is anders dan loempia vellen, de vietnamese loempia is bijv. gemaakt van filodeeg, maar voor het gemak loempia genoemd...filodeeg kan je vullen met kaas, vlees of alleen groenten, door de verschillende afmetingen kun je er schattige hapjes van maken.. ;) de orginele loempia's worden zelfgemaakt, van deeg, zout , eieren en melk/water...het beslag mag niet te dik/dun zijn..je moet er dunne doch stevige vellen van kunnen bakken...de vulling voor de loempia maak je van gehakt, uien, knoflook, selderij en geraspte wortel...mijn moeder maakt de lekkerste loempia's een flinke schep sambal...heerlijk... :D bastilla ken ik niet... :confused: