Bekijk volle/desktop versie : Transfernieuwsssss Maghreb....



05-01-2006, 14:27
Mehdi Benatia mogelijk naar St Ettiene, de club zou hem willen huren, Benatia is ook in verband gebract met Chelsea en ook Manchster City wil hem huren. Mehdi Benatia beschikt over 3 nationaliteiten het Franse, Algerijnse en Marokkaanse, hij heeft al gezegd zijn voetbalkunstjes voor het Marokaanse elftal wil bewaren. Benatia is nu actief bij Olymp.Marseille waar hij een profcontract heeft gekregen.

Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur

Hoogste Nieuws:

Juventus is in onderhandeling om Marouane Chamakh in te lijfen, Maar nog niet in deze Transferperiode maar de volgende, Chamakh zelf heeft nog niet gesproken met Juve en laat beide clubs zaken doen, Marouane heeft besloten zich ff helemaal te concentreren voor Marokko.

Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur Primeur

Korte Geruchten:

Feyenoord zal Jawad Zairi gaan bekijken tijdens de Africa Cup, Ook Ajax zal snikki willen gaan kijken maar de vraag is of Zairi wel actief zal zijn in Egypte aangezien hij niet in de 28 spelers voorselectie zit.

Adil Chihi zal meegaan met Fc Koln op Trainingskamp en vrabaasde in een vriendschappelijke wedsrijd met Unterhaching. Koln won met 3-1 en Chihi trof 2maal het doel de andere doelpunt kwam op naam van Podolski. hele team spreekt vol lof over Chihi. TALENT TALENT TALENT

Soufian Benzouien wordt hard in de gaten gehouden door eredivisie clubs, het zouden gaan om Roda Jc, Willem2, Nec en nog een paar clubs.

05-01-2006, 14:30


yeh ezel dat is allemaal hier al vermeld en met een zogenaamde primeur komen is helemaal grappig

05-01-2006, 14:50
Welkom hierzo, Atlas_geruchten

P.S: e, scareface, neem je woorden wel terug hé, ik zie daar ezel staan