Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : De Waarheid!!!!saloua_18
26-04-2003, 20:59


Is het niet erg eenvoudig omAllah (swt) de schuld te geven dat de wereld ten onder gaat? Is het niet droevig dat wij alles geloven wat de kranten schrijven en kwesties in de kiem smoren die de Koran stelt? Is het niet droevig dat iedereen verwacht naar de hemel te gaan, terwijl ze niet eens in hun geloof geloven, nooit denken of spreken over hun geloof in , Allah (swt)of iets doen wat Allah (swt) van hen vraagt? Is het niet beangstigend hoe sommigen zeggen:"Ik geloof in Allah (swt)", en toch satan volgen? Terwijl satan wel degelijk in Allah (swt)gelooft. Het is droevig dat je duizend grappen per e-mail kan versturen en iedereen neemt ze over, maar als je iets met betrekking tot Allah (swt)verstuurt, dan zullen maar weinig mensen het doorsturen. Is het niet droevig hoe gemeenheid, grofheid, ordinaire dingen, onzedelijkheid en porno vrije doorgang krijgen, maar een gesprek over Mohammed (vzmh)op school en op het werk wordt afgehouden? Is het niet droevig dat iemand op Vrijdag in vuur en vlam kan staan voor Allah (swt), maar door de week een onzichtbare Moslim is? Lach je nu?

wafa
27-04-2003, 13:37
Wist je dat de punten zijn dat verteld dat de dag der oordeels er aan komt...... Het wordt nog veel erger... Dochters maken van hun moeders slaven... En gaan steeds meer mannen dood, dat het wordt 50 vrouwen en 1 man. En als je kijkt gebeurt dat al in Palestina. en die mannen worden dood gemaakt. Beangstig he

saloua_18
27-04-2003, 21:09
Salaam.. Bedankt voor je reactie... Je hebt gelijk...

fatimab
04-05-2003, 17:39
dit is top? je hebt gelijk maar ja wat wil je dat we doen voor die soort mensen saloua? Weet je soms krijg je helemaal geen aandacht wanneer je over de islam vertelt, en wordt je uitgemaakt van ouderwetse mietje? maar Ja allah ou akbar!!!

isan
06-05-2003, 07:12


ik vind ook heel goed wat je hebt gezegd, er wordt zeker te weinig aandacht aan besteed. je bent ouderwets jah als je erover praat met vriendinnen, net als wat eerder gezegt werd. maar ik zou zeggen blijf zulke dingen vertellen je doet iets goeds en daar wordt je voor beloond.. denk daar maar aan en de rest komt er wel achter als het hun tijd is. ma3a salamaaaaa beslamaa

Najat_the_Don
06-05-2003, 13:24
estaghfiroullah dit klopt.. :jammer: ik vraag me echt altijd af waarom?? het is alsof de mensen zich schamen om moslim te zijn.. lahawla walaqouatta illa billah..

fatimab
07-05-2003, 08:37
a ja wat kun je er aan doen, niets anders dan alles in je hart te laten weet wel ik wil bedoelen

Jij_wel
11-09-2015, 01:25
Het klopt echt . Zie soms mensen zich schamen om te zeggen ik ga bidden op werk tegenover hun Hollandse collega's