Bekijk volle/desktop versie : Nassir Maachi verlengt contract bij Fc utrecht



31-12-2005, 14:12

Citaat door jbiloxxl:
Nassir Maachi heeft zijn contract bij FC Utrecht met drie jaar verlengd. De 20-jarige aanvaller debuteerde dit seizoen in het eerste elftal voor de Domstedelingen en scoorde al driemaal. Jean-Paul de Jong voegt er waarschijnlijk nog één jaar aan toe.
Maachi maakte anderhalf jaar geleden de overstap van Zuidvogels naar Utrecht en mocht dit seizoen onder trainer Foeke Booy debuteren tegen RBC Roosendaal. De linksbuiten maakte in die wedstrijd meteen zijn eerste twee goals voor de FC. Maachi heeft sindsdien een basisplaats, maar speelde nog wel met een zogenaamd B-contract. Nu is zijn verbintenis dus verlengd én opgewaardeerd.

Ook Jean-Paul de Jong blijft hoogstwaarschijnlijk nog één jaar actief voor Utrecht. Het AD meldt dat club en speler graag met elkaar verder willen. De 35-jarige middenvelder is bezig aan zijn dertiende seizoen in de Galgenwaard, maar kan volgens eigen zeggen nog makkelijk een tijd mee. FC Utrecht gaat op korte termijn ook gesprekken voeren met spelers Joost Broerse, Etienne Shew-Atjon, Leendert van Steensel, Bas Mooy en Guiseppe Rossini over mogelijke contractverlenging.

Verder blijft trainer/technisch directeur Booy op zoek naar versterking voor het elftal. De prioriteit ligt bij een aanvallende middenvelder. “We kijken in binnen- en buitenland naar een speler die er meteen staat en ook wat extra’s aan het team toevoegt. Dat valt echter niet mee,” aldus de drukbezette oefenmeester.

en nou maar hopen dat die Van basten van onze marokkaanse talenten afblijft !! selecteer maar je eigen hollandse boeren
.

31-12-2005, 14:21


hij heeft mij nog niet geimponerd die maachi...hij heeft niet iets bijzonders..het is een harde werker dat wel....ewa misschien groeit ie uit tot een topper wie weet

31-12-2005, 15:24
die j0nge is een heel gro0t talenntt. .geloof me!

31-12-2005, 15:57
dat wordt nog een hele nutige speler voor Utrecht let maar hij gaat daar uitgroeien tot de beste speler en dan leuk transfer naar een midemoter in het buiteland let maar op