Bekijk volle/desktop versie : Nieuwe partij: Solidair Nederland



28-12-2005, 17:06
Nieuwe partij: Solidair Nederland doet mee aan de gemeentelijke verkiezingen


Den Haag, 27 december 2005

Er is een nieuwe partij in oprichting die de belangen van alle inwoners van Den Haag wil behartigen, zonder onderscheid te maken in ras, afkomst of religie. Het initiatief voor de oprichting van deze partij komt doordat de etnische minderheden te weinig vertegenwoordigd zijn in de Haagse gemeentelijke politiek. Terwijl deze ( Surinamers, Marokkanen, Turken etc ) een ruime 40% van Haagse bevolking vormen.

We moeten onze belangen behartigen via een partij die niet op macht is belust maar op een betere toekomst voor alle inwoners van Den Haag. Om dit te realiseren moeten we zorgen dat de partij Solidair Nederland bekendheid krijgt. De belangrijkste punten die bij de partij op de eerste plaats komen zijn aandacht besteden aan een betere onderwijsbegeleiding voor iedereen, ruime stagemogelijkheden en begeleiding, terugdringen van de werkloosheid en criminaliteit in de stad en het bevorderen van sociale contacten tussen alle bevolkingsgroepen van Den Haag. Solidair Nederland verzoekt iedereen om op haar partij te stemmen. De mensen moeten naar de stembus gaat om hun stem uit te brengen. De opkomst naar stembureaus is de laatste erg laag. Onder de etnische minderheden is de opkomst maar 10% en de resterende 90% is weggegooide recht. Mensen moeten meer praten over politiek en elkaar meer tot de belangen hiervan. Dus stem Solidair Nederland voor betere toekomst perspectieven.

We zijn momenteel nog op zoek naar:


Mogelijke lijsttrekkers (kieslijst)

We zoeken een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van onze mogelijke kiezer. Daarom zijn we ook zoek naar nog enkele lijsttrekkers om op onze kieslijst te staan. We zoeken nog enkele lijsttrekkers van Marokkaanse afkomst die iets wil doen voor de gemeenschap en een solidariteitgevoel heeft.

De minimale eisen:

Opleiding min. hbo niveau of relevante ervaring in het politiek/bedrijfleven
Woonachtig in Den Haag

Indien je hier interesse voor hebt zul je een email met motivatie moeten sturen en vervolgens voor een gesprek worden uitgenodigd.


Promotieteam

Enthousiaste crew die de partij meer bekendheid wil geven door verschillende promotieactiviteiten. Geen eisen voor deze functie: voorkeur woonachtig in Den Haag

Stuur een pm met waarom je mee wil doen of vragen hebt.

Graag zou ik de lezers van M.NL vragen om vooral dit nieuws bekend te maken onder vrienden, kennissen en familieleden. Want alle hulp is welkom en bij voorbaat dank hiervoor.

Hoogachtend,

Solidariteit Nederland

29-12-2005, 17:46


nog geen reacties .....alle hulp is welkom en aanmoedigingen. Trouwens het staat goed op je cv als je bezig hebt gehouden met een politieke partij.

Trouwens als student kun je heer veel werkervaring opdoen die je kansen op een baan alleen kunnen vergroten als je bent afgestuurd.

Groetjes.

30-12-2005, 13:50
Mijn moeder zit ook in de politiek!

Leuk dat je hier mensen mee probeert te bereiken, alleen weinig jongeren die zich aangetrokken voelen tot de politiek.