Bekijk volle/desktop versie : me vriendin zit me een hele grote probleemPagina's : 1 2 3 4 5 [6]

28-11-2012, 09:35
topic is v TIEN jaar geleden >>>> 2002

waisdat jij hebt eeb probleem dat j zo vroeg al zo tekeer gaat en een discussie v eeuwen geleden ophaalt

28-11-2012, 09:40


de toon is echt compleet anders.. als de topic vandaag de dag zou worden geopend, dan zouden we met zn allen veeel harder en negatiever reageren.. woow, wat veranderen we toch snel!

28-11-2012, 09:45
Is er een maagdelijkheidstest voor mannen? Die zijn namelijk voor 99,9999% ontmaagd. Geen haan die er naar kraait. Wij vrouwen moeten eens ons plan trekken en eisen dat een man ook maagd blijft voor het huwelijk. Maar nee we laten over ons heen lopen. Tragisch.

28-11-2012, 09:45

Citaat door Somayra_:
de toon is echt compleet anders.. als de topic vandaag de dag zou worden geopend, dan zouden we met zn allen veeel harder en negatiever reageren.. woow, wat veranderen we toch snel!
dat was mij bij de eerste twee reacties ook opgevallen wel vreemd want vroeger was het erger tegenwoordig lijkt t bijna normaal

28-11-2012, 09:47Citaat door Medinah_2006:
dat was mij bij de eerste twee reacties ook opgevallen wel vreemd want vroeger was het erger tegenwoordig lijkt t bijna normaal
Tegenwoordig zijn jongeren wel erger inderdaad (het is bijv bijna normaal geworden om een relatie voor het huwelijk te hebben), maar we zijn ook allemaal harder geworden. Niet meer dat lieve aardige jegens elkander.. apart heh?
sbhnlh!

28-11-2012, 09:51

Citaat door majem:
hallo allemaal

ik weet van jullie zelf dat jullie gaan schelden en
menigen er over hebben

ik heb de probleem niet maar me vriendin ik wil der best helpen
maar ik weet niet hoe, het is wel der eigen schuld en ze weet zelf dat
allah der zal straffen, het zit zo ze is nu verloofd maar dat is de probleem niet en de aankomende zomer gaat ze trouwen,


maar ze is geen maagd meer. dus ik heb zelf gehoord of ik denk dat het boel shit is, dat je maagden vlies kan herstellen in het ziekenhuis,

als het kan kunnen jullie me misschien helpen
wat het gaat kosten word het vergoedt door de verzekering
en waar kan je misschien terecht komen,


ik hoop dat jullie me misschien kan helpen


xxxx-jes
Denk dat die vriendin van je maar is moet nadenken over hoe zij het huwelijk in wilt gaan. Als ze nu al met een leugen wilt beginnen, dan kan ze beter niet trouwen, want huwelijk gebaseerd op een leugen zal sowieso niet slagen. Kan ze beter eerlijk zijn, aangezien ook al zou ze een maagdeverliesoperatie doen (wat sowieso niet onder verzekering valt), dan komt die er toch achter. Net alsof een ontmaagde meid hetzelfde is als een maagd

28-11-2012, 10:54

Citaat door DutchSpanishMuslim:
assalaam aleikoum,

ik heb al eens eerder op zoiets gereageerd: het maagdenvlies is totale onzin! het bewijs hiervoor is:
----------------------------------------------------------------
De term maagdenvlies is misleidend.
· De vaginale opening wordt niet door een vlies afgesloten, maar door een randje weefsel dat als een soort kraagje rond de ingang van de vagina zit. Als het een vlies was, zou het menstruatiebloed er niet doorheen kunnen.
· Dit randje weefsel kan breed zijn of smal, elastisch of stug. Sommige meisjes worden zonder geboren.
· Dit randje weefsel kan wat inscheuren door vrijen of door het in de vagina inbrengen van een tampon (d.ildo of vingers). Ook sport kan het doen inscheuren.er stond op deze site ook een vraag van een marokkaans meisje met antwoord:
M (15): "Ik ben van Marokkaanse afkomst en moet maagd blijven tot het huwelijk. Tijdens de huwelijksnacht moet je bloeden. Maar ik heb wel eens tampons gebruikt. Zal ik dan wel bloeden?"

Veel meisjes die maagd zijn bloeden niet als ze voor het eerst met een jongen naar bed gaan. Dat komt omdat het maagdenvlies geen echt vlies is dat inscheurt en bloedt. Het is slechts een randje weefsel rond de ingang van de vagina, dat door allerlei oorzaken kan inscheuren. Scheurt dit bij het vrijen wat in, dan kan het bloeden, maar dat gebeurt lang niet altijd. Er is dus grote kans dat je niet bloedt. Veel Marokkaanse vrouwen hebben dit probleem opgelost door in hun huwelijksnacht een truc toe te passen. Ze prikten zichzelf bijvoorbeeld ongezien in de vinger en smeerden dit bloed op het laken onder zich. Of ze drenkten een stukje spons in bijvoorbeeld kippenbloed en stopten dit vlak voor het vrijen in hun vagina. Bij het vrijen kwam dit bloed dan naar buiten. Omdat veel vrouwen op deze manier het spel meespeelden, is de mythe blijven bestaan dat elke maagd in haar huwelijksnacht bloedt. Maar dat is niet het geval.
-------------------------------------------------------------
dus wat betreft het 'maagdenvlies' is er niets aan de hand, hij heeft geen bewijs of je zij nu wel of niet maagd is, behalve als hij haar laat onderzoeken door een arts/expert. ook is het NIET herstelbaar, ze vogelen alleen wat waardoor er zeker bloed komt, vreemde zaak! maar mocht die man er toch achter komen dat ze geen maagd meer is, is de boosheid van die man helemaal niet erg, want de boosheid/toorn van Allah is wat erg is aan dit verhaal. er is hier duidelijk zina (sxx vh huwelijk of als je getrouwd bent sxx met een niet rechtmatige partner dus vreemdgaan) gepleegd en dit is een zeer ernstige overtreding. als je de soennah volgt zou je met deze overtreding 80 zweepslagen moeten aanvaarden om je berouw aan Allah te tonen (besteniging is alleen de beste vorm van berouw als je getrouwd bent). mocht zij dit niet willen (wat mij logisch lijkt) raad ik haar aan om elke dag enorm veel taubah (berouw) aan Allah te tonen voor deze grootse zonde en niet alleen vandaag, morgen en volgende week, nee tot haar dood. het is spijtig, maar die dingen kunnen gebeuren, zeker als je je niet genoeg met de Islam bezig houdt. ik hoop dat een ieder in jullie omgeving geleerd heeft van deze fout en moge Allah jullie leiden naar het Sirata l'mostakiem (Rechte Pad).

wa salaam
dit kan tog niet??

Pagina's : 1 2 3 4 5 [6]