Bekijk volle/desktop versie : me vriendin zit me een hele grote probleemPagina's : 1 2 3 [4] 5 6

02-08-2002, 20:50
Goeie tips van Layla voor Majem maar ik denk dat dat meisje dus te laat is. Ze durft het niet te vertellen maar is al wel verloofd dus de boel stoppen kan ook niet. Mijn hemel, wat een ellende. Ik wens haar alle steun toe in deze maanden. Maar ik heb wel eens gehoord dat een maagdenvlies ook vanzelf wel eens kan scheuren door sporten of wat ook. Kijk maar eens op http://www.sexwoordenboek.nl/maagdenvlies_huwelijksnacht.html
Daar staat denk ik een heel interessant verhaal. Wat daar staat heb ik vaker gehoord. Ik denk toch ook dat dat meisje in ieder geval met haar moeder moet praten als dat kan. Oudere mensen hebben veel meer wijsheid en ervaring en ik denk dat we hier toch geen uniek geval hebben. Maar operatie nee, of het nou vergoed wordt of niet, maakt niets uit. Het is gewoon de boel voor de gek houden en en operatie brengt altijd gevaren met zich mee. Dat risico zou ik nooit nemen. Meer kan ik er niet van zeggen denk ik.

Ma selem.

23-08-2002, 15:08


Volgens mij is die vriendin nu al lang getrouwd!!!!!!!!!!!!!

23-08-2002, 17:14
[QUOTE]Origineel gepost door ANGEL18
[B]Nou Vlasje,

Dat is niet zo wat je net zei. Je merkt wel degelijk het verschil tussen maagd en onmaagd. Kijk, als een meid nog maagd is maar ze bloed niet kan de man heus wel voelen dat de ingang nauw is. Dat is natuurlijk niet zo bij iemand die al onmaagd is. Bloeden zegt niet altijd alles.

maar wat als hij ook maagd is.... hoe kan hij dan het verschil voelen?

24-08-2002, 16:58
ala wijff!! waar schiet ze nou op met dat ontmaagd binnen het huwelijk
vage wijff maareh goed enigste wat ik kan zeggen is LAAT HAAR MAAR HET ZELF UITZOEKEN MOEST ZE HET MAAR NIET DOEN HE ENNE WAAR IS DIE VENT DIE HAAR ONTMAAGD HEEFT WEGGELOPEN YEK!!

28-08-2002, 13:02


Je kan het repareren maar het heeft weinig zin in principe. Waarom vertelt ze het niet gewoon aan hem??? Hij wil haar toch omdat hij voor haar kiest???? Of is dit weer liefde onzin die opeens niet bestaat? Wil je echt meer info dan moet je effe mailen geef ik je het adres waar je het kan laten doen.

28-08-2002, 18:15
heyss
waar gaat het toch met die marokkaanse meisjes van tegenwoordig ewa ja haar PROBLEEM HE!laat haar maar lekker oplossen en ontmaagd he wat bereik je ermee vraag ik me af voor het huwelijk misschien wel lekker geilen enz maar THAT'S IT triest hoor ciao

28-08-2002, 20:50
VRAAG AAN ALLAH om vergeving.


JE hoeft je tegenover niemand te verantwoorden.(Behalve aan Allah

Ga je het je man vertellen: Dan is het tussen jou en je man.
WIl je het aan hem vertellen: DE WAARHEID DOET MAAR 1 KEER PIJN!NOGMAALS ALLEEN ALLAH KAN JE FOUTEN VERGEVEN EN ALLEEN AAN HEM BEN JE VERANTWOORDING SCHULDIG.

Dit is iets tussen jouw en je SChepper.
en/of Tussen jou en je man.


GEgroet,
Riffia20

12-05-2006, 16:21
hallo heel erg maar kan je me je email adres geven en ik heb dan hele goede tips voor je misschien komen jullie er wel uit of telefoon nummer mail me amal758@hotmail.com

12-05-2006, 16:28

Citaat door amalinoe:
hallo heel erg maar kan je me je email adres geven en ik heb dan hele goede tips voor je misschien komen jullie er wel uit of telefoon nummer mail me amal758@hotmail.com
4 jaar later??????????

12-05-2006, 16:49

Citaat door bollebuik:
4 jaar later??????????
Inderdaad Topic is van 2002!

wou zelf ook bijna reageren hahaha

12-05-2006, 16:56

Citaat door sahab:
Inderdaad Topic is van 2002!

wou zelf ook bijna reageren hahaha
.

Voor de topic starter dan maar: Is e vriendin getrouwd, heef ze eerlijk verteld?
Ben er wel benieuwd naar .

12-05-2006, 16:56
sorry hoor maar vind het vreselijk dat dit in jullie cultuur gebeurd!
Maagdenvliesherstelling? bloeden? Hoe on islamitisch is dit wel niet!

12-05-2006, 17:12Citaat door bollebuik:
4 jaar later??????????
hahhahahahha wallah dacht ik ookkkkkk

12-05-2006, 17:24

Citaat door amalinoe:
hallo heel erg maar kan je me je email adres geven en ik heb dan hele goede tips voor je misschien komen jullie er wel uit of telefoon nummer mail me amal758@hotmail.com
wat heb je eigenlijk te bieden??

12-05-2006, 18:59

Citaat door nadia01:
Salaam mayem...

Ik denk dat je vriendin moet kijken wat voor man het is met wie ze gaat trouwen. Als het zo een ouderwetse trol is dan moet ze het hem zeker niet vertellen. En als hij van deze tijd is.. tja.. ik weet het niet, volgens mij kan ze het dan ook beter niet vertellen. Maar dat moet ze zelf inschatten.. Ik zou zoiezo een afspraak maken bij de huisarts..

En voor diegene die het eigen schuld dikke bult vinden... Dat is belachelijk, een mens maakt fouten... ook hiermee. Al vraag ik me wel af waarom het voor een vrouw zo een groot probleem is en dat de mannen maar kunnen doen wat ze willen en dat ze daarna nog trots op zichzelf zijn ook als ze een marokkaans meisje ontmaagd hebben hchoema..

liefs Nadia

ps: wens haar sterkte en als ze wil praten kan ze mij een mailtje sturen....
Of het nou een ouderwetse trol is of een moderne trol, ze moet het hem gewoon vertellen. En wat hij er dan mee doet, dat is dan aan hem.
Vergis je niet in de zogenaamde moderne trollen, die zijn soms erger dan je denkt. Hun denkwijze is bijna met een drol te vergelijken.
Maar waar het nu ff om gaat, ze was zo stoer om haar benen te spreiden, dan moet ze nu ook zo stoer zijn om haar toekomstige man de waarheid te vertellen, want die heeft ook recht op een eerlijke vrouw. Een huwelijk die oprecht is.
De huisarts moet ze zeker niet bellen, ze moet haar verloofde bellen, en misschien zal ze nog weleens versteld staan, dat hij haar eerlijkheid meer waardeert dan een maagdenvliesje.

En waar ik me ook aan erger in jou stom verhaal, dat je zegt dat ze een fout heeft gemaakt. Naar de winkel gaan en een pak melk kopen in plaats van karnemelk dat is een fout.
Zij wist heeeeeel goed waar ze mee bezig was toen ze haar beentjes spreide.
We zijn allemaal weleens geil, maar toch houden we ons in.

Pagina's : 1 2 3 [4] 5 6