Bekijk volle/desktop versie : Jong geleerd is jong gedaan



09-12-2005, 12:55
Bron: http://www.l1.nl/


Citaat:
Een 13-jarige jongen uit Roermond moet op 19 december voor de kinderrechter verschijnen voor ontucht met kleine kinderen.

De zwakbegaafde jongen heeft de kinderen misbruikt in Swalmen en bij hem thuis in Roermond. Hij is inmiddels uit huis geplaatst. Twee van de mogelijk misbruikte kinderen zijn verhoord in een speciale studio, maar er liggen zeker vijf áangiftes van ontucht. Het rechercheteam dat de zaak heeft onderzocht, sluit niet uit dat er nog meer slachtoffers zijn. Politie en justitie willen de zaak niet toelichten. Dat gebeurt in principe nooit bij zaken die onder de kinderrechter vallen.


9-12-2005 11:36
Mischien dat ze deze jonge Hollander kunnen opsluiten in deze inrichting;
http://www.nu.nl/news/639271/10/Zedendelinquenten_hebben_seks_in_inrichting.html


Citaat:
Uitgegeven: 8 december 2005 21:36

HILVERSUM/HARREVELD - Jongens in de gespecialiseerde jeugdinrichting Harreveld voor zedendelinquenten hebben seks met elkaar. Directeur V. Maas verklaarde donderdagavond in actualiteitenrubriek Netwerk dat op twee afdelingen veel te veel seksuele contacten tussen kinderen zijn. "We kunnen dat niet altijd voorkomen."

Onderling sekscontact komt volgens Maas voor op twee afdelingen, waaronder een gesloten afdeling. Die afdeling is speciaal bedoeld voor seksuele delinquenten en daar is continu toezicht, aldus Maas. Ouders zijn over de incidenten geïnformeerd, vertelde hij.


Harreveld heeft een landelijke bestemming voor seksueel gestoorde kinderen. Het gaat om de moeilijkste kinderen uit het land, aldus de directeur, die sprak over obsessief gedrag en een mechanische drang naar seks.

Lang leve deze oud-Hollandse volkssport.

09-12-2005, 13:12



Citaat door beftekkol_4:
Ik dacht al dat ik iets vreemds rook.
Of iets bekends? Heb mij vanochtend namelijk gewassen met een zeepje uit mijn verzameling dat ik van een oud-NSB'er had gekocht.
Mischien familie van jou?