Bekijk volle/desktop versie : Zijn wij Khawarij?



04-12-2005, 14:08

Zijn wij Khawarij? [/SIZE]



[SIZE="2"] Genomen uit "Kalimat Haqq"

Shaykh ` Umar ` abdur-Rahman (moge Allaah zijn vrijlating verspoedigen) zei: "Wat betreft de Khawarij, de ` Ulama hebben verklaard dat zij degenen zijn die rebellen tegen de Ware Imam (al-Imam al-Haqq), en zij hem openlijk ongehoorzamen, en zij zweren zich samen tegen hem – waar is dus deze Ware Imam vandaag, waardoor we degene die tegen hem rebelleert als 'Khariji' kunnen bestempelen?!

Waar is de `Ali ibn Abi Talib van vandaag!?

En als wij Khawarij zijn, wie zijn jullie dan (O regimes en O Overheidsgeleerden)?!

Zijn jullie 'Ali (Moge Allah tevreden met hem zijn) en zijn Metgezellen?!

En heeft ‘Ali (moge Allah met hem tevreden zijn) de wetten van zijn bestuur van de wetgeving van Perzen en de Romeinen genomen?! Regeerde hij volgens "socialisme" en "democratie"? Of was hij een roeper naar "nationalisme" en "sociale vrede"?!

Of was 'Ali een bondgenoot en een verdediger van de Joden en Peking?!

Of negeerde 'Ali de Hudud van Allah(d.w.z de Islamitische sancties), en voerde hij straffen in waarvoor Allah geen toestemming had neergezonden?!

Of kan er gezegd worden dat Ali opriep tegen het gezag van de Khilafa, een misdaad die niet vergeven kan worden?!

Of voerde 'Ali een oorlog tegen kuisheid en zuiverheid, en was hij een roeper tot de "bevrijding" van vrouwen en om haar vrij te laten reizen(zonder mahram)?!

Of was 'Ali een van degene die de Quran in delen heeft gespleten (door het geloven in een deel, en het verwerpen van een ander deel)? Zoals degene die zeggen: "Geen Islam in de politiek, en geen politiek in de Islam."?!

En vrij is Imam 'Ali van dit alles, hij was totaal niet zo! Sterker nog, hij was van de meest enthousiasten om de Wetten van Allah in te voeren, te Oordelen met het Boek van Allah, en de Sunnah van Zijn Boodschapper(vrede en zegeningen zij met hem).
Laat er dus geen twijfel zijn, dat degene die rebelleert tegen de Rechtvaardige Imam ( Al-Imam Al-'Adil ) duidelijk een Khariji is.

Wat betreft degene die elk van de valsheden begaat die we zojuist hebben genoemd – wie tegen hem rebelleert is geen Khariji; integendeel, hij is een Moslim, een Moe'mien, een Muttaqie.

Bron:
http://www.at-tawheed.com/forums/showthread.php?t=4594

Vertaald door een broeder.

04-12-2005, 15:03


masha allah

13-12-2005, 15:29
massallahh!!!!!!!!!agie

13-12-2005, 18:50
Tuurlijk zijn julllie khawaridj, a vieze wahabies!!!!!!!!

Tfoe jullie hebben afstand genomen van de overgrote meerderheid van de moeslims

14-12-2005, 14:53



Citaat door al_7omayrae:
dus we moeten de overgrote meerderheid volgen???

De profeet vrede zij met hem heeft gezegd dat de oemma zich zal splitsen in 73 groepen, alle 73 groepen gaan naar de hel, enkel 1 alleen zal niet afgedwaald zijn en het paradijs betreden!!

hoe wil jij nog de overgrote meerderheid gaan volgen???
Dat bewijs weer hoe dom jullie wahabies zijn en dat bevestigt ook dat jullie khawardj zijn. Ik ga het nu uitleggen zoals ik het aan een kind uitleg, luister domme wahabies:

Stel we hebben 10 groepen

Elk groep heeft respectivelijk

Groep 1 heeft 60000 leden,
Groep 2 heeft 80000 leden,
Gr. 3 heeft 20000 leden,
Gr. 4 heeft 4000
Gr.4 heeft 3000
Gr. 5 heeft 5000
Gr. 6 heeft 9000
Gr. 7 heeft 40000
Gr. 8 heeft 6000
Gr. 9 heeft 7000
Gr. 10 heeft 1000000000

Nou welke groep vormt dan de meerderheid??????????

En trouwens je zit nu de woorden van de heilihe Profeet Salla ALLAHO aleihi wasallam te verlocchenen, Hij (Salla ALLAHO aleihi wasallam) heeft namelijk gezegd:

“Volgt de overgrote meerderheid van geleerden, degene die zich afscheidt van hun scheidt zich af naar het Hellevuur.” [/SIZE]

Dit staat in Sunan Ibn Maadjah, overgeleverd van de grote Sahaabie ‘AbdulLaah de zoon van de tweede Galiefah ‘Umar al-Faaroeq (radiyalLaahoe ‘anhoemaa).

De geliefde Profeet (Salla ALLAHO aleihi wasallam) heeft ons ook gewaarschuwd voor het gevaar dat op de loer ligt als iemand afstand neemt van de overgrote groep moeslimgeleerden. De Heilige Profeet (Salla ALLAHO aleihi wasallam) zegt:

[SIZE="4"]“Voorwaar, de Shaitaan is de wolf van de mensen, gelijkend op de wolf die van een kudde schapen en geiten de schuchtere, achtergebleven en eenzame geit grijpt. Weest opgepast voor de nauwe bergpassen. En blijf bij de grote groep en de meerderheid!”[/SIZE]

Overgeleverd door de grote Sahaabie Mu’aadh bin Djabal (radiyalLaahoe ‘anhoe) in Musnad Imaam Ahmad bin Hanbal.

In een andere overlevering kunnen we de waarschuwende woorden van de Heilige Profeet (Salla ALLAHO aleihi wasallam) als volgt horen weergalmen:

[SIZE="4"]“Degene die zich een handbreedte afscheidt van de meerderheid, die heeft de boei van de Islam van zijn hals afgezet (d.w.z. hij is uit de Islam getreden).”

Overgeleverd van de Sahaabie Aboe Dharr (RadiyalLaahoe ‘anhoe) in Musnad Imaam Ahmad en Sunan Aboe Daawoed.

Dus mensen (vooral wahabies) denk goed na voordat jullie afstand doen van de overgrote groep van de moslims.

19-12-2005, 15:40
de profeet mohammed salalahoe 3alaihi wasselem heeft gezegd:mijn oemma zal zich versplitsen in 73 groepen alle 72 zullen in de hel zijn behalve 1 groep en dat is de djama3aah

19-12-2005, 16:40

Citaat door ikramm20:
de profeet mohammed salalahoe 3alaihi wasselem heeft gezegd:mijn oemma zal zich versplitsen in 73 groepen alle 72 zullen in de hel zijn behalve 1 groep en dat is de djama3aah