Bekijk volle/desktop versie : recepten



Pagina's : [1] 2

02-12-2005, 23:34
Goedeavond ik vroeg me af over er mensen zijn de geinteresseerd zijn in recepten??? Zo ja, laat mij dit dan weten dan kan ik het een en ander op zetten.

02-12-2005, 23:59


Ja hoor plaats maar.. als je er nog bent

03-12-2005, 10:05
heel graag zelfs, kom maar op met die recepten.
weer iemand de bij die recepten met ons wil delen leuk.

03-12-2005, 10:25
Ja hoor kom maar op!!

03-12-2005, 11:19


heel graag!!!!

03-12-2005, 11:20


Ik ben Geinttereseerd

Heb je cakes, koekjes en taarten??



Kuszx__Mar0cia_17


03-12-2005, 15:16
Ewa Nadia kom op..

03-12-2005, 16:03
Kom maar op..

03-12-2005, 21:59
ja hoor

04-12-2005, 10:04
komen er nog recepten

04-12-2005, 12:33
ja ik wil ook graag als het kan heel erg dringend!!!!!!!!!


kis ,samira

04-12-2005, 14:46
Hallo allemaal,
Sorry ik had niet eerder online kunnen komen, omdat ik het gister vrij druk had maar over de recepten.. ik ga deze nu even plaatsen voor de geintereseerden.

Zal ik beginnen bij de cake??

Makkelijke chocoladetaart

1 grote taart voor ongeveer 12- 16 personen.

Voorbereiding: 5 min- bereiding 1 uur.
Vooruit werken: de taart kan goed afgesloten circa een week in de koelkast worden bewaard of kan - zonder glazuur- worden ingevroren.

Ingredienten:

300 g suiker
2 grote eieren
250 ml melk of yoghurt
100 g cacaopoeder van heel goede kwaliteit
200 g boter, op kamertemperatuur
3 theel. vanillie-extract
1/2 theel. zout
375 g zelfrijzend bakmeel
250 ml hete koffie (is niet noodzakelijk)

Eventuele ganacheglazuur:

250 g chocolade
250 g room

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 160 C en bekleed een taartvorm van 30 centimeter doorsnede met vetvrij bakpapier. Doe alle ingredienten in de kom van een foodprocessor en meng ze (of doe ze in een mengkom en meng ze met een mixer). Schenk het mengsel in de beklede vorm en strijk de bovenkant glad. Bak de taart 1 uur of tot een prikker die in het midden wordt gestoken er schoon uitkomt. Laat de taart in de vorm afkoelen. Bewaar hem luchtdicht verpakt of vries hem in voor later gebruik. Smelt voor de ganache de chocolade met room op laag vuur of in de magnetron in 1-2 minuten en roer elke 30 seconden tot de chocolade helmaal is gesmolten en het mengsel romig is. Druppel het over de achterkant van een lepel op de taart of laat de ganache afkoelen tot hij stevig genoeg is om met een pannenkoekmes over de taart te worden uitgestreken.

04-12-2005, 14:47


nadia je bent met je recepten we wachten met smart naar je recpten (ik in ieder geval wel) kom maar op girl

04-12-2005, 14:58
Cake met dadels en walnoten

Voor 8 personen
Voorbereidingstijd: 30 min
Beredingstijd: 25 min

Ingredienten:

100 g boter
150 g dadels
100 g gepelde walnoten
2 eieren
100 g suiker
150 g meel
2 theelepels bakpoeder
1 eetlepels oranjebloesemwater (mazhar)
1 theelepel kaneel

Bereiden
verwarm de oven voor op 170cC (stand 5-6). Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm in. Bedek de bodem met bakpapier en vet ook dit in.
Haal de pitten uit de dadels en hak de dadels in stukken. Doe de walnoten in de keukenmachine om ze grof te malen.
Laat de rest van de boter smelten. Klop de eieren los met suiker, voeg rer het meel en bakpoeder aan toe en roer. Voeg vevolgens de gesmolten boter, de gehakte dadels, de walnoten, het oranjebloesemwater en de kaneel toe. Giet dit beslag in de vorm, zet in de oven en laat 25 minuten bakken. Laat de cak eerst op een rooster afkoelen alvorens deze uit de vorm te halen. Je kan dan de cake in ruitjes snijden en ventueel met gestremde melk serveren.

04-12-2005, 14:58
Dank je wel Power girl haahah

Pagina's : [1] 2