Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : maandag/vrijdagLZN
10-05-2002, 19:37


salaam moslims, nou het is zover, pim is begraven. wat ik nu zo frapant vind, misschien ligt het aan mij maar is jullie het misschien ook opgevallen. hij was geen vriend van de islam, dat is duidelijk. ik denk dat dat dus godslasterlijk is toch? het vreemde geval doet zich nu voor: hij is gestorven op maandag de geboorte dag van de profeet (vzmh). is correct toch? de dag waarop vele moslims in de wereld aan het vasten zijn! hij werd begraven op vrijdag, de dag waarop vele moslims aan het bidden zijn in de moskee. ben ik nu gek? soebaanallah, hele vreemde zaak als ik dat zeggen mag. beslama.

LALAmorotju
10-05-2002, 19:54
assalaam a goja jaaaa nu je het zegt ik heb er niet bij stil gestaan maar je hebt gelijk het is vandaag vrijdag :confused: ewa zo zie je maar weer ALLAH is groot subhana bye bye :)

SaraZena
10-05-2002, 21:44
Origineel gepost door Faissa Ik denk dat het allemaal toevallig is.......... toeval bestaat niet....

Kempoeman
12-05-2002, 01:15
Hallo, Over toeval gesproken. Een gelovige gelooft niet in het toeval! Wat ik denk is dat Allah, de heer der werelden, misschien wel een groot onheil van ons heeft afgewend! Elhamdunilah. Tenminste als het waar is wat je vertelt, zijn dit daarvan duidelijk tekenen! Nogmaals Elhamdunilah.

an3sdej
14-06-2005, 20:10


salaam moslims, nou het is zover, pim is begraven. wat ik nu zo frapant vind, misschien ligt het aan mij maar is jullie het misschien ook opgevallen. hij was geen vriend van de islam, dat is duidelijk. ik denk dat dat dus godslasterlijk is toch? het vreemde geval doet zich nu voor: hij is gestorven op maandag de geboorte dag van de profeet (vzmh). is correct toch? de dag waarop vele moslims in de wereld aan het vasten zijn! hij werd begraven op vrijdag, de dag waarop vele moslims aan het bidden zijn in de moskee. ben ik nu gek? soebaanallah, hele vreemde zaak als ik dat zeggen mag. beslama JA, JA EN JA :hihi:

knorrepotje
14-06-2005, 20:14
salaam moslims, nou het is zover, pim is begraven. wat ik nu zo frapant vind, misschien ligt het aan mij maar is jullie het misschien ook opgevallen. hij was geen vriend van de islam, dat is duidelijk. ik denk dat dat dus godslasterlijk is toch? het vreemde geval doet zich nu voor: hij is gestorven op maandag de geboorte dag van de profeet (vzmh). is correct toch? de dag waarop vele moslims in de wereld aan het vasten zijn! hij werd begraven op vrijdag, de dag waarop vele moslims aan het bidden zijn in de moskee. ben ik nu gek? soebaanallah, hele vreemde zaak als ik dat zeggen mag. beslama Dat is een kans van 1/7^2 = 1/49 beetje toeval maar niet een waar wonder. Als het vrijdag/maandag was geweest dan had jij het net zo bijzonder gevonden 2/49 bijna 1/25 -> dat begint al een redelijk grote kans te worden. niets bijzonders dus.