Bekijk volle/desktop versie : grafschennis of strijd tegen terorisme?09-05-2002, 21:28

Citaat door achmad:
slaam allemaal,
ik moet ff kwijt..........
weten jullie dat de canadese soldaten in afghanistan een begraafplaats hebben ontdekt en daar een graf (of meerdere) hebben geschonden omdat zij dachten dat het het graf van bin laden was vanwege de omvang van het graf? ze hebben dna afgenomen en opgestuurd naar een labaratorium in amerika om te onderzoeken of het van bin laden is?

graag jullie mening hierover, is het te toleren dat ze graven van moslims schenden in hun oorlog tegen terreur?

beslama
.

14-06-2005, 20:07Citaat door Ik_Najib:
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=10962229&postcount=536


Je zou je moeten schamen en wel om dit :


http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=10663495&postcount=188....

Het bekende stereotype van racisme wat je ondermeer terug vind bij de sinterklaas uit spanje met zijn domme sukkelige zwarte pieten ( die marokkanen moeten voorstellen)

ONDANKS HERHAALD VERZOEK ZEG JE HIER NIETS OVER . Het is een belediging voor gekleurde mensen van o.a. marokkaanse afkomst. Je beweert moslima te zijn al ben je een hijab loze zonder koran en ben je getrouwd met een ongelovige wat tegen de regels van de islam in is . Maar kom dan in iedergeval op voor je broeders zusters in de islam . Mohammed Ali is er voor gebanned om hier een punt van te maken .

MohammedAli komt pas weer terug als rechtvaardigheid geschied is want hij is inmiddels 2 keer gebanned terwijl scottie en zijn nicks racisme en gal kunnen blijven spuien .

Bovendien wil MohammedAli hier niet posten met een onrechtvaardige KAFIRA als moderater die zich geroepen voelt om het katholicisme te verdedigen . Passen bij haar nick overigens , dat wel ...

Aan alle broeders en zusters in de Islam . Het was een genoegen hier met jullie te discucieren . MohammedAli gaat een forum opzoeken waar rechtvaardigheid heerst.
Dit forum is o.lv. Rita maria gestolen door extreem rechtse , kafirs en homosexuelen .Die niets positiefs met moslims of marokko hebben.

Aan enkele andere wil ik ook mijn dank geven voor intressante discussie . In het bijzonder patrick. , theStef en dutchbart. Het was een genoegen met jullie in discusssie te gaan

ook dank ik de gast vrijheid van de overige moderaters.

ma'a salama