Bekijk volle/desktop versie : NIEUW Suikerfeest kaart sturen via tpg post, super leuk!



02-11-2005, 01:07
Salaam mensen,

TPG biedt nu suikerfeest kaarten aan!

TPG Post heeft haar assortiment van wenskaarten via internet, speciaal voor de Ramadan uitgebreid met de ’suikerwishou’. Een ‘Wishou’ (afgeleid van ‘wish you&#8217 is een persoonlijk kaartje dat je maakt via internet en dat door de postbode wordt bezorgd. De toepassingsmogelijkheden van deze service van TPG Post zijn uitgebreid en steeds meer mensen versturen Wishou’s voor leuke en bijzondere momenten. Het suikerfeest, de afsluiting van de vastenmaand Ramadan, is zo’n bijzonder moment. TPG Post heeft daarom dit jaar speciale afbeeldingen voor het Suikerfeest in het assortiment van de Wishou-kaarten opgenomen. Voor het Suikerfeest van 2 tot en met 5 november kan iedereen vanaf deze week speciale ’suiker-Wishou’s’ maken en versturen.

Roy Rempe, Directeur Consumentenmarkt TPG Post: “Persoonlijk bezoek is tijdens het Suikerfeest heel belangrijk, moslims zoeken elkaar op en feliciteren elkaar met het Suikerfeest. Maar vaak woont de familie ver weg en willen onze klanten een heel persoonlijk kaartje sturen, met een eigen foto of een andere persoonlijke afbeelding in het kader van het Suikerfeest. Dat kan nu ook met Wishou”. TPG Post heeft speciaal twee passende afbeeldingen geselecteerd voor de suiker-Wishou. Natuurlijk kunnen klanten ook met een eigen gemaakt foto een suiker-Wishou maken

Ga naar http://www.wishou.nl en maak binnen een paar minuten een leuk, persoonlijk kaartje voor iemand die je blij wilt maken!

Ikzelf heb in maar liefst 5 stappen een eigen kaart gemaakt. Het is heel leuk en handig om te doen! Je kunt je eigen foto of afbeelding gebruiken of anders een leuke afbeelding kiezen die daar aangegeven staat.

Een leuk idee om je vrienden en famillie te verassen!!!

Iedereen alvast een fijne suikerfeest toegewenst!

Assalamou aleikom,

02-11-2005, 09:37


Zo eindelijk thanx meid

02-11-2005, 21:53
ure welcome

code voor een gratis kaartje: sen2005

Iedereen die dit leest; code voor je houden graag!