Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Bruidegom is ontmaagd!!!!LZN
07-05-2002, 17:12


Wat doe je!!!!????!!!! Dit op reactie "Bruid is ontmaagd".....zijn jullie soms vergeten dat de man ook maagd moet zijn. Vind maar een Moslim Marokkaanse man die maagd is.....je zal maar lang moeten zoeken. Wisten jullie trouwens dat in de Islam een man die geen maagd is geen recht heeft op een vrouw die maagd is. Dus ook een vrouw die ontmaagd is heeft geen recht op een man die maagd is. Dus al die jongen die ontmaagd zijn en eisen dat hun vrouw maagd is....jullie zijn haram bezig. Je moet blij zijn met wat je nog kan krijgen!.

yassine23
07-05-2002, 17:15
je bent kwaaaaaaaad maar je legt het goed uit alleen je moet een bewijs bijvoegen en die bestaat wel in de koran......ga het zoeken en voeg het aan je tekst dan heeft meer waarde ik zal u helpen........ Arabische tekst***............wa zaniyatou la yanki7ouha ila zanie aw moechriek...................***. beslama.

tetouania_zina
07-05-2002, 22:46
Origineel gepost door poefie je hoeft geen maagd te zijn, want we worden als kind onschuldig geboren, maar zodra wij een haal van een sigaret nemen, een zip van een drankje, een tong in een mond doen, ben je ontmaagd. :Iluvu: ewa ja..................

Stille
10-05-2002, 21:50
Origineel gepost door butterfly1983 Wat doe je!!!!????!!!! Dit op reactie "Bruid is ontmaagd".....zijn jullie soms vergeten dat de man ook maagd moet zijn. Vind maar een Moslim Marokkaanse man die maagd is.....je zal maar lang moeten zoeken. Wisten jullie trouwens dat in de Islam een man die geen maagd is geen recht heeft op een vrouw die maagd is. Dus ook een vrouw die ontmaagd is heeft geen recht op een man die maagd is. Dus al die jongen die ontmaagd zijn en eisen dat hun vrouw maagd is....jullie zijn haram bezig. Je moet blij zijn met wat je nog kan krijgen! Wat een wereldnieuws wist ik al langer laat die jongens maar rondscharrelen ze zullen gestraft worden door Allah

Oem_Aya
23-12-2003, 13:20


Origineel gepost door yassine23 je bent kwaaaaaaaad maar je legt het goed uit alleen je moet een bewijs bijvoegen en die bestaat wel in de koran......ga het zoeken en voeg het aan je tekst dan heeft meer waarde ik zal u helpen........ Arabische tekst***............wa zaniyatou la yanki7ouha ila zanie aw moechriek...................***. beslama. Assalamoe 3alaikoem.... Surat AnNour, Aya3--> "De echtbreker zal alleen een echtbreekster of een afgodendienares huwen, en met de echtbreekster zal alleen een echtbreker of een afgodendienaar huwen. En dit is de gelovigen verboden. " Surat anNour, Aya 3--> "Alzzanee la yankihu illa zaniyatan aw mushrikatan waalzzaniyatu la yankihuha illa zanin aw mushrikun wahurrima thalika AAala almu/mineena." ******************************************* surat anNour, Aya 26-->"Slechte vrouwen zijn voor de slechte mannen, en de slechte mannen zijn voor de slechte vrouwen. En goede vrouwen zijn voor de goede mannen en de goede mannen zijn voor de goede vrouwen, dezen hebben niets uitstaande met hetgeen anderen zeggen. Er is voor hen vergiffenis en een eerbare voorziening." Surat AnNour, Aya 26--> "Alkhabeethatu lilkhabeetheena, waalkhabeethoona lilkhabeethati, waalttayyibatu lilttayyibeena, waalttayyiboona lilttayyibati, ola-ika mubarraoona mimma yaqooloona lahum maghfiratun warizqun kareemun."

Oem_Aya
23-12-2003, 15:22
Origineel gepost door najibsri :rolleyes: something wrong??

meSOURAYA
23-12-2003, 20:05
Origineel gepost door butterfly1983 Wat doe je!!!!????!!!! Dit op reactie "Bruid is ontmaagd".....zijn jullie soms vergeten dat de man ook maagd moet zijn. Vind maar een Moslim Marokkaanse man die maagd is.....je zal maar lang moeten zoeken. Wisten jullie trouwens dat in de Islam een man die geen maagd is geen recht heeft op een vrouw die maagd is. Dus ook een vrouw die ontmaagd is heeft geen recht op een man die maagd is. Dus al die jongen die ontmaagd zijn en eisen dat hun vrouw maagd is....jullie zijn haram bezig. Je moet blij zijn met wat je nog kan krijgen! aan de ene kant heb je wel gelijk...maar dan maak je het wel erg moeilijk voor de manne...:hihi:

karima001
23-12-2003, 21:40
Origineel gepost door Abou_Qatadah2 haha deze topic is van 2002 Hahaha ja inderdaad, nu je het zegt.. :)

Islamic_Beauty
23-12-2003, 21:46
Origineel gepost door meSOURAYA aan de ene kant heb je wel gelijk...maar dan maak je het wel erg moeilijk voor de manne...:hihi: Waarom??? Hebben die soms meer gevoelens dan de vrouw? Of is dit iets wat we zelf in onze hoofden hebben geprent?

Leila1982
23-12-2003, 22:24
Helemaal gelijk, daarom heeft de profeet (vzmh) gezegd dat meisjes en jongens zo vroeg mogelijk moeten trouwen, zodat ze niet zullen worden aangezet tot zina. maar helaas is het voor jongens tegenwoordig onbetaalbaar om vroeg te kunnen trouwen. je bent tegenwoordig minstens 10.000 euro kwijt aan trouwen (bruiloft, zakaat, huis) als meiden nou niet zo veeleisend zouden zijn, zouden jongens misschien wat vaker als maagd het huwelijk ingaan. Geld is voor jongens nou eenmaal een probleem. Daarom heeft de profeet(vzmh) ons gezegd dat we ons geld niet moeten verspillen aan kilo's goud en overdreve bruiloften om vervolgens weer na een paar jaar te gaan scheiden.

amiira
24-12-2003, 13:08
Origineel gepost door loubna_m butterfly wolah je hebt gelijk 100 % weetje wat ik ga doen nu ik ga ook sexen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!als jongens dat doen ik ga dat ook doen voila zo moet da! wat een oplossing een zonde met een zonde oplossen. als je iets weil doen dan moet je maar een andere motief bedeneken schat grapje!!hahahah

amiira
24-12-2003, 13:10
Origineel gepost door Oem_Aya Assalamoe 3alaikoem.... Surat AnNour, Aya3--> "De echtbreker zal alleen een echtbreekster of een afgodendienares huwen, en met de echtbreekster zal alleen een echtbreker of een afgodendienaar huwen. En dit is de gelovigen verboden. " Surat anNour, Aya 3--> "Alzzanee la yankihu illa zaniyatan aw mushrikatan waalzzaniyatu la yankihuha illa zanin aw mushrikun wahurrima thalika AAala almu/mineena." ******************************************* surat anNour, Aya 26-->"Slechte vrouwen zijn voor de slechte mannen, en de slechte mannen zijn voor de slechte vrouwen. En goede vrouwen zijn voor de goede mannen en de goede mannen zijn voor de goede vrouwen, dezen hebben niets uitstaande met hetgeen anderen zeggen. Er is voor hen vergiffenis en een eerbare voorziening." Surat AnNour, Aya 26--> "Alkhabeethatu lilkhabeetheena, waalkhabeethoona lilkhabeethati, waalttayyibatu lilttayyibeena, waalttayyiboona lilttayyibati, ola-ika mubarraoona mimma yaqooloona lahum maghfiratun warizqun kareemun."

Rofaida_ziena
24-12-2003, 14:24


Je hebt gelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

karimaah
24-12-2003, 16:58
Origineel gepost door Leila1982 Helemaal gelijk, daarom heeft de profeet (vzmh) gezegd dat meisjes en jongens zo vroeg mogelijk moeten trouwen, zodat ze niet zullen worden aangezet tot zina. maar helaas is het voor jongens tegenwoordig onbetaalbaar om vroeg te kunnen trouwen. je bent tegenwoordig minstens 10.000 euro kwijt aan trouwen (bruiloft, zakaat, huis) als meiden nou niet zo veeleisend zouden zijn, zouden jongens misschien wat vaker als maagd het huwelijk ingaan. Geld is voor jongens nou eenmaal een probleem. Daarom heeft de profeet(vzmh) ons gezegd dat we ons geld niet moeten verspillen aan kilo's goud en overdreve bruiloften om vervolgens weer na een paar jaar te gaan scheiden. ehm zakaat, ik weet niet hoor misschien loop ik een beetje achter maar staat zakaat niet los van trouwen. je betaalt zakaat ook als je ongehuwd bent. En trouwens als je de profeet vzm citeert wil je dan aub met bewijs komen en hadith met degeen die het heeft overgeleverd.. wa salam