Bekijk volle/desktop versie : 'Bush handelt in opdracht van God'07-10-2005, 13:49
George W. Bush zou van God de opdracht hebben gekregen Afghanistan en Irak aan te vallen, zo beweert de Palestijnse minister van Buitenlande Zaken Nabil Shaath in een documentaire van de BBC. De Amerikaanse president zou zijn uitlatingen hebben gedaan tijdens een gesprek met Shaath en de Palestijnse president Abbas in juni 2003, waarin hij ook zou hebben gezegd dat God hem had verteld dat hij moest helpen bij de stichting van een Palestijnse staat.

Volgens Shaath beweerde Bush dat hij regelmatig contact heeft met God. "Ik word gedreven door een opdracht van God. God vertelde me, George, ga en bestrijd de terroristen in Afghanistan, en dat deed ik. En toen vertelde God me, ga en beëindig de tirannie in Irak, en dat deed ik. En nu voel ik opnieuw de woorden van God tot mij komen. Zorg ervoor dat er een staat voor de Palestijnen komt en zorg voor veiligheid voor de Israëliers en krijg vrede in het Midden-Oosten. En bij God, dat ga ik doen", zo zou Bush gezegd hebben.

Het Witte Huis meent echter dat Bush zoiets nooit heeft gezegd en noemt de uitspraken van Shaath "absurd". De driedelige serie, Elusive Peace: Israel and the Arabs, wordt vanaf aanstaande maandagavond uitgezonden op BBC 2.

http://news.yahoo.com/s/afp/20051006/ts_alt_afp/mideastbritainusiraq_051006214432

Dom gezever.Bush handeld uit eigen belang.Niet in het belang van God.

07-10-2005, 14:05


Bush werkt in opdracht van oliebarons

07-10-2005, 14:16
Die Palestijn heeft 100% gelijk.


Bush komt zijn afspraken niet na.


Daar zit geen olie alleen een heilige land.