Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : HelenPagina's : [1] 2

Bambina
11-08-2005, 14:59


Een tijdje terug heb ik een mobiele telefoon nog nieuw in doos gekocht van een buurjongen. Hij vroeg of ik wat meer kopers voor hem kon regelen, omdat hij namelijk nog meer telefoons had. Later vertelde hij mij dat hij nu ook parfum te koop had. Niet alle soorten, maar alleen van het merk Dolce & Gabanna. Uiteraard heb ik voor een prikkie bij hem parfum gekocht. Ik ben schuldig aan helen, het was voor mij duidelijk dat het gestolen waar is. En dit zonder schuldgevoel. Wat ik mij nu afvraag is hoe die jongens aan die spullen komen. Mijn buurjongen vertelt mij niks en houdt zijn mond stijf dicht. Kennelijk vertrouwt hij mij niet. Heb je dat ook eens gedaan? Helen.

absolut
11-08-2005, 15:01
Ik ben schuldig aan helen, het was voor mij duidelijk dat het gestolen waar is. En dit zonder schuldgevoel. Ben jij een moslima ???!!

Temsaman_love
11-08-2005, 15:02
Een tijdje terug heb ik een mobiele telefoon nog nieuw in doos gekocht van een buurjongen. Hij vroeg of ik wat meer kopers voor hem kon regelen, omdat hij namelijk nog meer telefoons had. Later vertelde hij mij dat hij nu ook parfum te koop had. Niet alle soorten, maar alleen van het merk Dolce & Gabanna. Uiteraard heb ik voor een prikkie bij hem parfum gekocht. Ik ben schuldig aan helen, het was voor mij duidelijk dat het gestolen waar is. En dit zonder schuldgevoel. Wat ik mij nu afvraag is hoe die jongens aan die spullen komen. Mijn buurjongen vertelt mij niks en houdt zijn mond stijf dicht. Kennelijk vertrouwt hij mij niet. Heb je dat ook eens gedaan? Helen. Nou, ik moet eerlijk zeggen. Ik denk niet dat die jongens het gaan kopen voor heel duur, en het voor heel goedkoop verkopen..Je snapt dus wel wat ik bedoel.. ;)

absolut
11-08-2005, 15:04
Een tijdje terug heb ik een mobiele telefoon nog nieuw in doos gekocht van een buurjongen. Hij vroeg of ik wat meer kopers voor hem kon regelen, omdat hij namelijk nog meer telefoons had. Later vertelde hij mij dat hij nu ook parfum te koop had. Niet alle soorten, maar alleen van het merk Dolce & Gabanna. Uiteraard heb ik voor een prikkie bij hem parfum gekocht. Ik ben schuldig aan helen, het was voor mij duidelijk dat het gestolen waar is. En dit zonder schuldgevoel. Wat ik mij nu afvraag is hoe die jongens aan die spullen komen. Mijn buurjongen vertelt mij niks en houdt zijn mond stijf dicht. Kennelijk vertrouwt hij mij niet. Heb je dat ook eens gedaan? Helen. Als je een goede moslima bent, dan geef je hem aan bij de politie.

Bambina
11-08-2005, 15:05


Ben jij een moslima ???!! Ja. :o

Bambina
11-08-2005, 15:06
Als je een goede moslima bent, dan geef je hem aan bij de politie. Ik probeer een goede moslima te zijn, maar ben het niet altijd. Een persoon verraden zal ook niet zo snel bij mij opkomen. P.S. En onthoud dat ik geen bewijs heb dat het gestolen waar is, maar het gewoon gissingen zijn.

Amaghrabi82
11-08-2005, 15:55
Als je een goede moslima bent, dan geef je hem aan bij de politie. Iemand VERRADEN hoort niet bij ons geloof. Of ben jij soms Judas

iepofanof
11-08-2005, 16:09
Ik probeer een goede moslima te zijn, maar ben het niet altijd. Een persoon verraden zal ook niet zo snel bij mij opkomen. P.S. En onthoud dat ik geen bewijs heb dat het gestolen waar is, maar het gewoon gissingen zijn. Dat is geen kwestie van verraden. Je bent als moslim verplicht om zaken als deze te melden. Nog beter is om die persoon een kans te geven om het goed te breien. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zelf ook ooit schoenen heb gekocht die denk ik niet helemaal legaal waren verkregen. Ook ik heb die jongen niet aangegeven of aangesproken. Nu kijk ik daar gelukkig anders tegenover. Als ik nu iemand hierop betrap is het een enkeltje politiebureau. Ze moeten maar werken voor hun centen.

absolut
11-08-2005, 16:18
Dat is geen kwestie van verraden. Je bent als moslim verplicht om zaken als deze te melden. Nog beter is om die persoon een kans te geven om het goed te breien. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zelf ook ooit schoenen heb gekocht die denk ik niet helemaal legaal waren verkregen. Ook ik heb die jongen niet aangegeven of aangesproken. Nu kijk ik daar gelukkig anders tegenover. Als ik nu iemand hierop betrap is het een enkeltje politiebureau. Ze moeten maar werken voor hun centen. :goedzo:

absolut
11-08-2005, 16:25
Iemand VERRADEN hoort niet bij ons geloof. Of ben jij soms Judas Ik weet niet hoeveel jij van de islam weet en of jij weleens naar de moskee gaat, maar ik zou het eens aan de imam vragen. Dus je weet dat iemand steelt en / of gestolen goederen verkoopt en je doet er niets aan. Wat denk je dat de imam zal zeggen?

Bambina
11-08-2005, 18:01
Ik weet niet hoeveel jij van de islam weet en of jij weleens naar de moskee gaat, maar ik zou het eens aan de imam vragen. Dus je weet dat iemand steelt en / of gestolen goederen verkoopt en je doet er niets aan. Wat denk je dat de imam zal zeggen? Nadeel is dat je het meestal niet kunt bewijzen, maar vermoedens hebt.

absolut
11-08-2005, 18:11
Nadeel is dat je het meestal niet kunt bewijzen, maar vermoedens hebt. Ok, misschien niet genoeg om te melden aan de politie. Maar ja, als je zegt dat je moslima bent, dan kun je daar beter ook naar handelen. En volgens mij hoort het kopen van gestolen spullen daar niet bij.

El_Doerak
11-08-2005, 18:17


Als je een goede moslima bent, dan geef je hem aan bij de politie. Heb net niet zo op verraders!! :lekkerpuh ..Beetje smiechterig he..eerst goedkoop die foon en die parfum kopen,om vervolgens de wouten te bellen.:maf2:

Bambina
11-08-2005, 18:18
Ok, misschien niet genoeg om te melden aan de politie. Maar ja, als je zegt dat je moslima bent, dan kun je daar beter ook naar handelen. En volgens mij hoort het kopen van gestolen spullen daar niet bij. Het kopen van spullen waarvan je vermoedt dat het gestolen waar is. Mee eens. Zal je daarover niet tegenspreken. Het is je ook gelukt om me een schuldgevoel aan te praten. ;)

ArabellaBlanca
11-08-2005, 18:29
Nadeel is dat je het meestal niet kunt bewijzen, maar vermoedens hebt. Stouterd! :hihi:


Pagina's : [1] 2