Bekijk volle/desktop versie : HSV wint eerste duel met Valencia



10-08-2005, 10:02
HSV wint eerste duel met Valencia
HAMBURG - Hamburger SV heeft de eerste finalewedstrijd om de Intertoto Cup met 1-0 gewonnen van Valencia. Barbarez maakte in de 51e minuut de winnende treffer voor de Duitse club.


Rafael van der Vaart en Boulahrouz stonden allebei in de basis bij HSV. Van der Vaart was zelfs een van de beste spelers op het veld. Bij het Spaanse Valencia stond Kluivert in de spits. Hij werd in de 78e minuut gewisseld.

Het toernooi om de Intertoto Cup kende dinsdag nog twee finalewedstrijden. Lens speelde met 1-1 gelijk tegen het Roemeense Cluj. Deportivo La Coruña won met 2-0 van Olympique Marseille. De winnaars van de finales van de Intertoto Cup mogen meedoen aan het UEFA-bekertoernooi. De returns zijn over twee weken.

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/23891761/HSV_wint_eerste_duel_met_Valencia.html

Typisch Telegraaf om expres niets te vermelden, wanneer een Marokkaan de held van de avond is.... HSV vond Boulahrouz juist geweldig om dat hij een bal van de doellijn redde.......

Boulahrouz klärt auf der Linie

Die Folge nach dem Platzverweis war klar. Die Gäste kamen in Überzahl besser ins Spiel und drückten von Minute zu Minute mehr auf das Tor von Stefan Wächter. Bis auf eine dicke Chance von Mista, die Boulahrouz auf der Linie klären konnte, kam jedoch nichts mehr von den Iberern. Im Gegenteil: Die Rothosen hatten sogar in Unterzahl durch den eingewechselten Benny Lauth quasi mit dem Schlusspfiff die große Möglichkeit zum 2:0. Doch auch wenn der zweite Treffer nicht mehr fiel, die HSV-Anhänger gingen nach einem packenden Europapokalabend mit einem verdienten Sieger hochzufrieden nach Hause. Geht es nach den Fans, kann es so weiter gehen

http://www.hsv.de/index.php?id=13432

Fuck de Telegraaf en Fuck alle Hollanders die de Telegraaf geloven....

10-08-2005, 14:39


Wat Verwacht Je Dan Van Een Joden Krant??? Is Toch Altijd Zo Met De Telegraaf!

10-08-2005, 14:55
Niet een klein beetje ver gezocht....