Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : iran gaat door met nucleare reactor.israel waarschuwd!Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

SH66T6N
01-08-2005, 22:13


Dat land behoord aan de oorspronkelijke bewoners van de Westelijke Sahara en wat dit betreft is Marokko verkeerd bezig. En net als de Zionistische Kolonisten uit Palestina weg moeten, moeten de Marokkaanse Kolonisten weg uit de Westelijke Sahara :kwaad: Maar heel toevallig had ik het niet over Marokko maar over het door Zionisten bezette land Palestina. Euchm dat is ook niet helemaal waar, voor de engelse het lieten voor wat het is. Hoe zat het toen inelkaar? Dus voor de engelse het annexeerde, nog voor de marokko die jij nu kent. Als je niet weet waar je over l*lt, laat het dan rusten maar vul niet in.

geronimo
01-08-2005, 22:13
Een kolonist of rechtmatige bewoner maakt een groot verschil. Palestijen zijn niet verjaagd maar vrijwillig onder invloed van de omliggende landen vertrokken. Klopt, ze mochten blijven, maar door de eigen gelederen en de omringende landen werden ze naar de oorlog nadrukkelijk gemaand te vertrekken.

SALUKI
01-08-2005, 22:16
Saluki, waarom gaven Jordanie en Egypte die resp. de West Bank en Gaza in handen hadden geen zelfstandig land aan de Palestijnen tussen 1948 en 1967? Dat is toch 20 jaar! Pas daarna (nadat de arabische landen israel neit konden overwinnen) wilden de Palestijnen een "eigen land" - zie je echt de opzet niet? De "leidende hand" van de omringende arabische landen? Dit omdat de Palestijnen feitelijk Arabieren zijn net als de Jordaniërs en Egyptenaren. En, Jordanië en Egypte geen Kolonies hebben gesticht op de Westelijke Jordaanoever en de Gaza. Ze werden dus bestuurd door hun eigen volk en niet door een vreemd volk dat hun bezette en hun land koloniseerde.

catflappo
01-08-2005, 22:18
Klopt, ze mochten blijven, maar door de eigen gelederen en de omringende landen werden ze naar de oorlog nadrukkelijk gemaand te vertrekken. Dat is niet helemaal waar.Iedereen op de aardbol kon destijds op z'n vingers natellen dat er ellende zou komen met deze deal.Beetje dom om nu ineens de handen ervan af te trekken.Je kan namelijk niet iemand verplichten om z'n hut te verlaten.Dat is namelijk wel gebeurd onder de vlag van de VN.:hihi:

blingblong
01-08-2005, 22:26


Dit omdat de Palestijnen feitelijk Arabieren zijn net als de Jordaniërs en Egyptenaren. En, Jordanië en Egypte geen Kolonies hebben gesticht op de Westelijke Jordaanoever en de Gaza. Ze werden dus bestuurd door hun eigen volk en niet door een vreemd volk dat hun bezette en hun land koloniseerde. er is nooit een volk geweest wat palestijn heet.... ga lekker slapen sukkel

Tsedek
01-08-2005, 22:27
Nee, Senator Hollings. Later heb ik het van veel meer politici vernomen. Het begon als een beetje kijken voor de grap.....en het bleek lang niet zo vergezocht als ik dacht. Ik was een beetje...........niet echt blij. ;) Je hoeft ook maar eens beetje op Israelische fora te kijken en met zionisten te praten op internet........nergens vind je zo veel enthousiasme voor de oorlog als onder hun. Dat an sich al opvallend. Het enige wat ze afschrikt, is de mogelijke backfire op hun eigen grondgebied. Maar de doden en zo aan de zijde vijand......no problemeo. immers, ze hebben toch niet hetzelfde bewustzijn als ene echte Israeli, om maar in woorden van President Katsav te spreken. Senator "blame the jew" Hollings? :D :D Senator Ernest Hollings has a long history of using racial slurs. Following a poor showing in the 1983 Iowa Straw Poll, Hollings remarked "You had wetbacks from California that came in here for Cranston," a reference to Alan Cranston who finished second. Hollings also made derogatory references to an African delegation at a 1993 international conference, suggesting they were cannibals. He stated "Everybody likes to go to Geneva. I used to do it for the Law of the Sea conferences and you'd find these potentates from down in Africa, you know, rather than eating each other, they'd just come up and get a good square meal in Geneva." He once referred to Sen. Howard Metzenbaum of Ohio, who was Jewish, as "the senator from B'nai B'rith." The South Carolina Democrat also allegedly referred to blacks with the slur "darkies" in a 1986 interview and once called the Rainbow PUSH coalition the "blackbo coalition." (http://www.freerepublic.com/focus/news/811459/posts) Btw, ik kijk op Israeli fora (duh!!) en zie niets anders dan kinderen die in een gewelddadige regio wonen en hun uitlatingen. Zou niet verwonderlijk moeten zijn als je nagaat dat na TvG -1 moord notabene- heel Nederland op zijn achterpoten stond.... En, dat over president Katsav lieg je, bewust!!

SALUKI
01-08-2005, 22:28
Als we zo gaan redeneren..geven we de Italianen het volrecht om Nederland te anexeren.De lage landen behoorde immers tot het Romeinse rijk 2000jaar geleden.:hihi: nope, dat is meer een Zionistische opvatting hun claimen Palestina omdat zo'n beetje 2050 jaar geleden Palestina een Joodse minderheid had. De Meerderheid van de bevolking waren namelijk Arameërs :wow: En de Claim van de Palestijnen op Palestina is gebaseerd op, dat de meerderheid van de Inwoners zo'n 70 jaar geleden Palestijns was, en dat deze meerderheid door de Zionisten sinds 1918 is gediscrimineerd en het het land van de Palestijnen met geweld werd toegeeigend door de Zionisten, en in 1948 met extreem veel geweld is verjaagd, van hun eigen grondgebied. Dus niet zoals de Zionisten 2050 :maf2: :maf: jaar geleden

SALUKI
01-08-2005, 22:35
er is nooit een volk geweest wat palestijn heet.... ga lekker slapen sukkel Schelden hoe zwak :) maar als je goed leest, dan zie je staan Arabieren Of heb je nooit leren lezen, blijkbaar wel maar kwam je helaas hersens tekort om redelijk te kunnen begrijpen wat iemand schrijft :) Mijn advies aan jou is probeer dit boek te doorgronden, en als je dit onder de knie hebt kunnen we verder praten ;) http://www.amerigo.nl/ow/nijntje/winkel.jpg

an3sdej
01-08-2005, 22:40
Karimi van GL waarschuwt nu in NOVA voor de Iraanse plannen. Zij denkt ook dat Iran de technologie deels zal gebruiken voor het maken van de Abom.

Tsedek
01-08-2005, 22:42
Dit omdat de Palestijnen feitelijk Arabieren zijn net als de Jordaniërs en Egyptenaren. En, Jordanië en Egypte geen Kolonies hebben gesticht op de Westelijke Jordaanoever en de Gaza. Ze werden dus bestuurd door hun eigen volk en niet door een vreemd volk dat hun bezette en hun land koloniseerde. Als dat zo is, Saluki, waarom willen allebei, Jordanie en Egypte dit land onder geen beding "terug"? Als het toch een deel van die landen is? En, waarom "Black September"?

blingblong
01-08-2005, 22:47
Schelden hoe zwak :) maar als je goed leest, dan zie je staan Arabieren Of heb je nooit leren lezen, blijkbaar wel maar kwam je helaas hersens tekort om redelijk te kunnen begrijpen wat iemand schrijft :) Mijn advies aan jou is probeer dit boek te doorgronden, en als je dit onder de knie hebt kunnen we verder praten ;) http://www.amerigo.nl/ow/nijntje/winkel.jpg Geplaatst door blingblong er is nooit een volk geweest wat palestijn heet.... ga lekker slapen sukkel

TIGRIS
01-08-2005, 22:50
aanval op Iran zal de sjietten uit Irak amerikanen aanvallen. 3de wereldoorlog gaat daar beginnen.

SALUKI
01-08-2005, 22:54


Geplaatst door blingblong er is nooit een volk geweest wat palestijn heet.... ga lekker slapen sukkel Lachwekkend figuur :lol: :banana: :lol: :banana: :lol: no hard feelings ;)

TIGRIS
01-08-2005, 22:56
Geplaatst door blingblong er is nooit een volk geweest wat palestijn heet.... ga lekker slapen sukkel ah ontsnapt uit het gaskamertjes van hitler

SALUKI
01-08-2005, 22:58
Als dat zo is, Saluki, waarom willen allebei, Jordanie en Egypte dit land onder geen beding "terug"? Als het toch een deel van die landen is? En, waarom "Black September"? Omdat dit door Israël altijd is tegengewerkt, denk maar aan de koloniën die gesticht zijn in de bezette gebieden :)


Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16