Bekijk volle/desktop versie : De Toekomst!!!Pagina's : 1 [2]

18-05-2005, 20:55

Citaat door rikus:
Denk je dat die Nederlander voordat die terroristische dreigingen begonnen dat ook gedaan zou hebben? Lokaliseer de oorzaak. Allochtonen en vooral Marokkaanse hangen de Nederlanders de strot uit en het is jammer dat daar iedereen de dupe van is. Iedereen is verliezer en dat is erg genoeg
ja daarvoor waren al hatelijke blikken of woordjes! die zijn er altijd al geweest eigenlijk!

maar iedereen word de dupe is wel jammer..maar ja, hoe wil je eht stopzetten dan?

18-05-2005, 22:19


Ja er is jammer genoeg altijd een vorm van discriminatie geweest. Vooral naar negers. De apartheid is daar een vrij recent voorbeeld. Ook de rechteloosheid van kleurlingen in Amerika en perslot van rekening hebben de Amerikanen niet bijna het hele indianen volk uit gemoord?
Ook de Nederlanders waren geen brave broeders in de slavenhandel vroeger. Maar dat is verleden tijd, je hoeft het en mag dat nooit vergeten. Maar we behoren geciviliseerd te zijn en te stoppen met dit soort zaken.
Er zal dialoog moeten zijn op gelijk niveau en er zal moeten worden toegegeven dat er misdaden worden begaan in de naam van Allah. Er zal moeten worden toegeven dat de teksten in de koran en ook in de bijbel niet in deze tijd passen. Zodra we daarmee kunnen beginnen raken we misschien weer op het juiste spoor. Maar probeer een orthodoxe imam dat maar eens aan zijn verstand te brengen. K denk dat je dan net zo goed kan hopen dat het brood in je broodtrommel morgenvroeg goud is.

Pagina's : 1 [2]