Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : heb je weleens hieraan gedacht????Pagina's : [1] 2

LZN
17-03-2003, 13:44


we weten allemaal dat seks voor het huwelijk taboe is, als een meisje dat doet dan is het gelijk een **** maar als een man dat doet dan is er niemand die daar moeite mee heeft, WAAROM? mannen en vrouwen zijn toch gelijk in de Islam! de meeste meisjes zeggen dat ze liever een jongen willen met ervaring dan iemand die er helemaal geen verstand van heeft, maar als je er over denkt dan is het toch alleen maar een excuus om hun gedrag goed te praten want wat zij doen is toch ook haraam en ZINA?? of ligt het aan mij. bovendien wat als zo'n een jongen een ziekte oploopt en met een maagd trouwt.... is het dan niet oneerlijk om dan gelijk allerlei ziektes op te lopen terwijl ze altijd al zo schoon en rein is geweest, is dit haar verdiende loon? hebben jullie daaraan gedacht? :eek: :confused: :eek:.

zinagirl
18-03-2003, 10:06
itrane je heb echt gelijk. :goedo:

zinagirl
18-03-2003, 10:07
ithrane je heb echt gelijk. :goedzo:

freemale
18-03-2003, 13:23
Origineel gepost door friendship we weten allemaal dat seks voor het huwelijk taboe is, als een meisje dat doet dan is het gelijk een **** maar als een man dat doet dan is er niemand die daar moeite mee heeft, WAAROM? mannen en vrouwen zijn toch gelijk in de Islam! de meeste meisjes zeggen dat ze liever een jongen willen met ervaring dan iemand die er helemaal geen verstand van heeft, maar als je er over denkt dan is het toch alleen maar een excuus om hun gedrag goed te praten want wat zij doen is toch ook haraam en ZINA?? of ligt het aan mij. bovendien wat als zo'n een jongen een ziekte oploopt en met een maagd trouwt.... is het dan niet oneerlijk om dan gelijk allerlei ziektes op te lopen terwijl ze altijd al zo schoon en rein is geweest, is dit haar verdiende loon? hebben jullie daaraan gedacht? :eek: :confused: :eek: Er zitten teveel mannelijke invloeden in de islam en de interpetaties!!! :kwaad:

dinaatje258
18-03-2003, 15:34


ja jullie hebben allemall gelijk jongens en meisjes moeten alle afspraken van de islam nakomen

BintElmagreb
19-03-2003, 16:00
Dat heeft niks met de Islam te maken, maar met de cultuur en de normen en waarden die wij, De Marokkaanen, hanteren. De Islam zegt dat zowel een meisje als een jongen maagd moet blijven, maar ze zegen dat een meid te controleren is en een jongen niet, dus hebben jongens vrij spel. Bovendien als jij als meid bang bent om een SOA op te lopen, dan kun je voor je huwelijk samen met hem naar het ziekenhuis gaan en hem dwingen een test te laten doen om te bewijzen dat hij geen geslachtsziektes heeft--> Super oplossing toch...? :cool: :cool: Laterzzz :zwaai:

K_Prone
30-03-2003, 23:24
zou je dat elkaar niet kunnen vragen als je trouwt, van ben je nog maagd ofniet. Zo weet je wat je kan oplopen, toch een zekerheid.

just_fouad
01-04-2003, 10:53
DAAR GAAN WE WE WEER :maf2:

dinaatje258
01-04-2003, 12:46
[wat bedoel je nou met daar gaan we weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 :kwaad:

BintElmagreb
01-04-2003, 13:45
Origineel gepost door just_fouad DAAR GAAN WE WE WEER :maf2: M.a.w. doe niet zo moeilijk. Je reactie slaat eigenlijk nergens op!!. :kwaad:

redskins007
04-04-2003, 11:43
bij een man kan je het niet zien of hij het gedaan heeft of niet maar bij een vrouw liggen de zaken heel erg anders die heeft dan gelijk een grotere opening

dinaatje258
04-04-2003, 12:55
Origineel gepost door redskins007 bij een man kan je het niet zien of hij het gedaan heeft of niet maar bij een vrouw liggen de zaken heel erg anders die heeft dan gelijk een grotere opening ja dat is wel logisch he maar het blijft erg wat er nu allemaal in de werelkd gebeurd groetjes ikram

just_fouad
04-04-2003, 13:10


daar gaan we weer :maf2: deze topic is al een miljard keer gemaakt en bekeken etc etc dus daar gaan we weer :maf2:

Masriya21
04-04-2003, 20:39
Origineel gepost door friendship we weten allemaal dat seks voor het huwelijk taboe is, als een meisje dat doet dan is het gelijk een **** maar als een man dat doet dan is er niemand die daar moeite mee heeft, WAAROM? mannen en vrouwen zijn toch gelijk in de Islam! de meeste meisjes zeggen dat ze liever een jongen willen met ervaring dan iemand die er helemaal geen verstand van heeft, maar als je er over denkt dan is het toch alleen maar een excuus om hun gedrag goed te praten want wat zij doen is toch ook haraam en ZINA?? of ligt het aan mij. bovendien wat als zo'n een jongen een ziekte oploopt en met een maagd trouwt.... is het dan niet oneerlijk om dan gelijk allerlei ziektes op te lopen terwijl ze altijd al zo schoon en rein is geweest, is dit haar verdiende loon? hebben jullie daaraan gedacht? :eek: :confused: :eek: he meid je hebt helemaal gelijk.......... en ik wil juist wel met een maagd trouwen en als ik dat vertel dan lacht iedereen me gewoon uit? En die jongens die het doen voor het huwelijk worden net zo hard gestraft als de meiden............ en dat is 100 zweepslagen per keer dat je hebt gezint! Mar ja ik denk dat 90% van de jongens allang geen maagd meer is en dat is best wel triest...... ze hebben het recht niet om een maagde te eisen vind ik................. maar ja das maar mijn mening :zwaai:

Masriya21
04-04-2003, 20:41
Origineel gepost door BintElmagreb Dat heeft niks met de Islam te maken, maar met de cultuur en de normen en waarden die wij, De Marokkaanen, hanteren. De Islam zegt dat zowel een meisje als een jongen maagd moet blijven, maar ze zegen dat een meid te controleren is en een jongen niet, dus hebben jongens vrij spel. Bovendien als jij als meid bang bent om een SOA op te lopen, dan kun je voor je huwelijk samen met hem naar het ziekenhuis gaan en hem dwingen een test te laten doen om te bewijzen dat hij geen geslachtsziektes heeft--> Super oplossing toch...? :cool: :cool: Laterzzz :zwaai: bij een jongen valt het wel te controleren of tie maagd is....tenminste dat heb ik via via via via gehoord :D


Pagina's : [1] 2