Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Beauty tips voor de dames!!!islamheart
16-03-2003, 22:41


In de naam van Allah, de barmhartige, meest genadevolle. Beauty Tip !!: Voor verleidelijke lippen: Spreek aardige en lieve woorden. Voor mooie ogen: Zoek het goede in de mens Voor een goed figuur: Deel je eten met de armen Voor mooi haar: draag de hijab. laat een kind zijn vingers er een dag door strelen Voor intelligentie: Loop met je kennis naar anderen; zo zul je nooit alleen lopen. Besef, dat als je ooit een helpende hand nodig hebt, je alleen naast je hoeft te kijken en je broeder zal er voor je zijn. Terwijl je ouder wordt zul je ontdekken dat je twee handen hebt: de een voor jezelf, en de ander dient om een ander te helpen. De schoonheid van een vrouw zit hem niet in de kleren die ze draagt, het figuur dat ze heeft, of de manier waarop ze haar haar doet. De schoonheid van een vrouw moet in haar ogen gezien worden. Omdat dat de plek is naar haar hart, de plek waar liefde is. De echte schoonheid is niet uiterlijk, maar echte schoonheid in een vrouw reflecteert haar ziel. Het is de zorg dat ze liefdevol geeft, de passie die ze toont, de vroomheid die ze uitstraalt. van deze vrouw wordt de schoonheid door de jaren heen, niet minder, maar mooier!!! (dus mensen let niet op uiterlijk maar op innerlijk)

Anya
17-03-2003, 16:41
Origineel gepost door islamheart In de naam van Allah, de barmhartige, meest genadevolle. Beauty Tip !!: Voor verleidelijke lippen: Spreek aardige en lieve woorden. Voor mooie ogen: Zoek het goede in de mens Voor een goed figuur: Deel je eten met de armen Voor mooi haar: draag de hijab. laat een kind zijn vingers er een dag door strelen Voor intelligentie: Loop met je kennis naar anderen; zo zul je nooit alleen lopen. Besef, dat als je ooit een helpende hand nodig hebt, je alleen naast je hoeft te kijken en je broeder zal er voor je zijn. Terwijl je ouder wordt zul je ontdekken dat je twee handen hebt: de een voor jezelf, en de ander dient om een ander te helpen. De schoonheid van een vrouw zit hem niet in de kleren die ze draagt, het figuur dat ze heeft, of de manier waarop ze haar haar doet. De schoonheid van een vrouw moet in haar ogen gezien worden. Omdat dat de plek is naar haar hart, de plek waar liefde is. De echte schoonheid is niet uiterlijk, maar echte schoonheid in een vrouw reflecteert haar ziel. Het is de zorg dat ze liefdevol geeft, de passie die ze toont, de vroomheid die ze uitstraalt. van deze vrouw wordt de schoonheid door de jaren heen, niet minder, maar mooier!!! (dus mensen let niet op uiterlijk maar op innerlijk) :goedzo:

maghrebgirl20
18-03-2003, 02:49
mooie woorden

taker3esht
18-03-2003, 20:10
:goedzo: goed gezegd,ben het er helemaal mee eens

BintElmagreb
19-03-2003, 16:08


Dit had ik niet verwacht, je verwacht eerder tips over make- up enzo. Dit is echt origineel. KLasse.

Somaya_Riffia
19-03-2003, 16:28
Deze had ik al ontvangen via mail :D Maare hij blijft goed hoor :boogie:

SoulDiva
19-03-2003, 20:00
you go,girl!!!

Soutje
20-03-2003, 15:54
Hier nog een tip http://www.capsters.com/

Liloesh
20-03-2003, 16:25
Origineel gepost door Soutje Hier nog een tip http://www.capsters.com/ Die zijn bij ons hier niet te koop :( Bij jullie dan wel?

khadija84
20-03-2003, 16:56
Origineel gepost door islamheart In de naam van Allah, de barmhartige, meest genadevolle. Beauty Tip !!: Voor verleidelijke lippen: Spreek aardige en lieve woorden. Voor mooie ogen: Zoek het goede in de mens Voor een goed figuur: Deel je eten met de armen Voor mooi haar: draag de hijab. laat een kind zijn vingers er een dag door strelen Voor intelligentie: Loop met je kennis naar anderen; zo zul je nooit alleen lopen. Besef, dat als je ooit een helpende hand nodig hebt, je alleen naast je hoeft te kijken en je broeder zal er voor je zijn. Terwijl je ouder wordt zul je ontdekken dat je twee handen hebt: de een voor jezelf, en de ander dient om een ander te helpen. De schoonheid van een vrouw zit hem niet in de kleren die ze draagt, het figuur dat ze heeft, of de manier waarop ze haar haar doet. De schoonheid van een vrouw moet in haar ogen gezien worden. Omdat dat de plek is naar haar hart, de plek waar liefde is. De echte schoonheid is niet uiterlijk, maar echte schoonheid in een vrouw reflecteert haar ziel. Het is de zorg dat ze liefdevol geeft, de passie die ze toont, de vroomheid die ze uitstraalt. van deze vrouw wordt de schoonheid door de jaren heen, niet minder, maar mooier!!! (dus mensen let niet op uiterlijk maar op innerlijk) :wow: >>perfect meisje......

Naddiin
21-04-2014, 23:38
heb je nog meer tips?