Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Laat dit aan jullie mannen lezen...Moslimmaa
15-06-2005, 15:47


Het huwelijk bestaat uit geven en nemenEen man kwam eens bij de leider der gelovigen; cOmar ibnoe al-Khattaab, om beklag te doen over zijn eigen vrouw. De man wachtte voor de deur totdat cOmar naar buiten zou komen, maar hij hoorde dat de vrouw van cOmar haar man een grote mond gaf en hem tegensprak, terwijl cOmar stil was en niets terug zei. De man vertrok daarop en zei: “Als dit de toestand is van cOmar met al zijn kracht en felheid, wat heb ik dan nog te zeggen.” Daarna kwam cOmar naar buiten en zag de man weglopen, hij zei: “Waarmee kan ik je van dienst zijn?” De man zei: “O leider der gelovigen, ik ben gekomen om mijn beklag te doen over mijn vrouw en haar grote mond. Toen ik bij je voor de deur stond, hoorde ik jouw vrouw zo tekeer gaan tegen je en ik zei tegen mijzelf: ,,Als dit de toestand is van cOmar met al zijn kracht en felheid, wat heb ik dan nog te zeggen.” Hierop zei cOmar: “O broeder, ik verdraag het vanwege de rechten die zij op mij heeft. Zij bereidt mijn eten, bakt mijn brood, wast mijn kleren en borstvoedt mijn kind, terwijl zij niet verplicht is dit allemaal te doen! En zij weerhoudt mij van het begaan van haraam (hiermee wordt bedoeld het neerslaan van de blik en het begaan van overspel).” De man zei: “O leider der gelovigen, dit geldt ook voor mijn vrouw.” Hierop zei cOmar: “Verdraag haar dan.”

miss_rif21
15-06-2005, 15:55
ik heb dit effe in een vertaal machine gedaan voor me man!!!! hij is ;goedzo; ik had deze in het arabies gehoort van me sgoonvader volgens mij

tangia21
15-06-2005, 17:19
ik ga het hem sturen via mail :hihi: :stout:

Moslimmaa
15-06-2005, 17:23
ik ga het hem sturen via mail :hihi: :stout: Wat denk je dat ie zal zeggen ?? :hihi:

tangia21
15-06-2005, 17:29


Wat denk je dat ie zal zeggen ?? :hihi: in iedergeval wel lachen. ik stuur hem vaker van die kaartjes met lieve teksten via mail.Maar deze zal die niet verwachten :hihi: