Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : ik ben helemaal kapot!!tangia21
08-06-2005, 21:39


ik heb vandaag de hele huis een grote beurt gegeven.Incl verfen van keuken en douche, alle kleding gewassen (nog niet gevouwen) en morgen maak ik weer de rest af :moe: :maf2: het was echt nodig :hihi: en jullie?wat hebben jullie vandaag allemaal uigespookt?? :D

OemSoufian
08-06-2005, 21:43
gewerkt en toen ehmmm niks hahaha

OemAbdoellah
08-06-2005, 21:44
Wajaw Ik kom bij jou een cursus huishouden nemen dan hoor! haha ik gewerkt.. pf moe man :(

oem_mujahid2
08-06-2005, 21:45
ik heb vandaag de hele huis een grote beurt gegeven.Incl verfen van keuken en douche, alle kleding gewassen (nog niet gevouwen) en morgen maak ik weer de rest af :moe: :maf2: het was echt nodig :hihi: en jullie?wat hebben jullie vandaag allemaal uigespookt?? :D Ik heb het huis vandaag ook een goedeschoonmaak beurt gegeven daarna zat ik even achter de pc...daarna kwam mijn man thuis..toen kreeg ik bezoek van 4 zusters en die zijn nu een uurtje weg en zit ik weer even achter de pc op mijn man te wachten en ga zo eten voor hem warm maken insha Allah..

tangia21
08-06-2005, 21:46


ja wellah, ik heb echt een poetsziekte deze week :hihi: morgen heb ik zin om alle ramen te wassen

tangia21
08-06-2005, 21:48
Ik heb het huis vandaag ook een goedeschoonmaak beurt gegeven daarna zat ik even achter de pc...daarna kwam mijn man thuis..toen kreeg ik bezoek van 4 zusters en die zijn nu een uurtje weg en zit ik weer even achter de pc op mijn man te wachten en ga zo eten voor hem warm maken insha Allah.. mijn kippetje zit nog in de oven :D (laat eten word het vandaag omdat ik niet wou en kon stoppen met poetsen :maf2: ) Ik was al om 9 uur begonnen en net pas klaar (kheb grote huis en 2 kids) :moe: morgen maar de ramen wassen en de keuken en douche afmaken.Als ik pauzes neem, dan kom ik effe op m.nl (net als vandaag)

Marisah
08-06-2005, 21:49
Zoooooo, kom je morgen bij mij langs? Nou vandaag, heb ik zowaar uitgeslapen tot 10 uur! Ik had om 10 uur afgesproken om naar mijn demente oma in het verpleeghuis te gaan, dus ik helemaal in de stress mijn tante gebeld... Mijn zoontje werd pas om 10.20 wakker ! dus ik kon snel mezelf aankleden, ontbijt maken, broodje smeren etc etc... hij wakker, omgekleed en hup in de wagen. Ik was er om 10.45 dus toch nog even geweest. Om 1/2 1 boodschapjes gedaan, weer 12 pakken etos luierdoekjes ingeslagen, luiers, spullen voor de vakantie... Een fortuin lichter ben ik maar naar huis gegaan. Was toch skair als de nacht! Zoon is gaan slapen, heb effe de boel een slinger gegeven, stoffen, gedweild en was opgevouwen enzo. Tijd verspilt met marokko.nl en anders sites, eten gemaakt, zoon eten gegeven en mijzelf, afgewassen, moeder kwam effe langs, kind leek te gaan slapen (loopt nu nog rond), vals alarm, man kwam thuis, hij eten, administratie gedaan en nu weer effe relaxen... as usual eigenlijk.. Eigenlijk he, doe ik best veel op een dag... als ik het zo opschrijf... Kreeg ik er maar voor betaald, was ik nou rijk. M.

tangia21
08-06-2005, 21:51
Zoooooo, kom je morgen bij mij langs? Nou vandaag, heb ik zowaar uitgeslapen tot 10 uur! Ik had om 10 uur afgesproken om naar mijn demente oma in het verpleeghuis te gaan, dus ik helemaal in de stress mijn tante gebeld... Mijn zoontje werd pas om 10.20 wakker ! dus ik kon snel mezelf aankleden, ontbijt maken, broodje smeren etc etc... hij wakker, omgekleed en hup in de wagen. Ik was er om 10.45 dus toch nog even geweest. Om 1/2 1 boodschapjes gedaan, weer 12 pakken etos luierdoekjes ingeslagen, luiers, spullen voor de vakantie... Een fortuin lichter ben ik maar naar huis gegaan. Was toch skair als de nacht! Zoon is gaan slapen, heb effe de boel een slinger gegeven, stoffen, gedweild en was opgevouwen enzo. Tijd verspilt met marokko.nl en anders sites, eten gemaakt, zoon eten gegeven en mijzelf, afgewassen, moeder kwam effe langs, kind leek te gaan slapen (loopt nu nog rond), vals alarm, man kwam thuis, hij eten, administratie gedaan en nu weer effe relaxen... as usual eigenlijk.. Eigenlijk he, doe ik best veel op een dag... als ik het zo opschrijf... Kreeg ik er maar voor betaald, was ik nou rijk. M. ja, daar mag balkenende wat aan doen :kwaad: :hihi: ik doe ook veel op een dag, maar met tegenzin.Maar deze week,klopt er iets niet denk ik :maf: :moe:

lilchakir
09-06-2005, 09:16
ja, daar mag balkenende wat aan doen :kwaad: :hihi: ik doe ook veel op een dag, maar met tegenzin.Maar deze week,klopt er iets niet denk ik :maf: :moe: zo het zijn dat je ongesteld moet worden heb ik namelijk wel als ik dat moet worden dan krijg ik echt van die waanzinige schoonmaak kriebels ps heb je de test al gedaan wat is de uitslag

Manal01
09-06-2005, 09:18
ja was ik ook wel nieuwsgierig naar, had er niks meer over gehoord :nerd:

AbouRfissa
27-02-2011, 19:52
dat was lang geleden , dat je hier voor het laatst was

Machi_Hs0ma
27-02-2011, 19:54
Oude topic!! Wilde bijna serieus reageren :haha:..