Bekijk volle/desktop versie : Ihattaren op de reservebank bij PSV, Romero in de basis



Pagina's : [1] 2

24-09-2020, 18:12
Mohamed Ihattaren wordt donderdag door trainer Roger Schmidt buiten het basiselftal van PSV gelaten voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League tegen NS Mura uit Slovenië.





De Braziliaan Mauro Júnior krijgt rechts op het middenveld de voorkeur. Ihattaren was een kleine twee weken geleden tegen FC Groningen ook al wisselspeler. Schmidt was niet tevreden over de manier waarop hij trainde. Tegen FC Emmen had Ihattaren afgelopen zaterdag wel een basisplaats. Mauro Júnior verving hem toen na een uur spelen.


In vergelijking met het duel met FC Emmen is het team van PSV op nog twee plaatsen aangepast. Bruma start links op het middenveld. Dat gaat ten koste van Cody Gakpo. In de voorhoede neemt Maximiliano Romero de plek in van Noni Madueke.

De 21-jarige Argentijn wordt daarmee beloond voor zijn invalbeurt tegen Emmen, toen hij diep in blessuretijd met zijn hoofd het winnende doelpunt maakte (2-1). Romero, die sinds 2017 bij PSV onder contract staat en al een paar keer werd verhuurd, had nog niet eerder een basisplaats bij de Eindhovenaren.

Aanvaller Eran Zahavi en doelman Vincent Müller, die deze week de overstap naar PSV maakten, zitten nog niet bij de selectie. Érick Gutiérrez en Armando Obispo ontbreken door blessures.

Bij winst in Murska Sobota, waar om 19.00 uur wordt afgetrapt, plaatst PSV zich voor de play-offs van de Europa League. Daarin is dan Rosenborg uit Noorwegen of Alanyaspor uit Turkije de tegenstander.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli en Max; Mauro Júnior, Thomas, Rosario en Bruma; Romero en Malen.

25-09-2020, 00:10


Heerlijk

Marokko heeft niks voor mij gedaan.. Ewa ga maar lekker kwijnen

25-09-2020, 00:47
Hahaha genieten man

25-09-2020, 10:56
Dacht dat het zo goed ging ach ja zo blijft de bank wel lekker warm voor de echte spellers. Winter komt er aan dan is ihitarren toch nog ergens goed voor .hup Holland hup

25-09-2020, 11:15


Ik heb het toch gezegt je gaat op de bank!!!

25-09-2020, 16:19
Waar is Realblood trouwens?

25-09-2020, 17:13

Citaat door Joowss:
Waar is Realblood trouwens?
Die is bij de meiden

26-09-2020, 18:56
Hahaha helemaal van het padje af:



Mohamed Ihattaren zit in een lastige periode bij PSV. De aanvallende middenvelder kan onder trainer Roger Schmidt niet rekenen op een basisplaats en mocht donderdag tegen NS Mura (1-5 zege) niet eens invallen. Geruchten over een vertrek bij PSV konden dan ook bijna niet uitblijven, zeker niet gezien het opmerkelijke gedrag van Ihattaren zaterdag op Instagram

De achttienjarige Ihattaren besloot zaterdag om zijn eigen club PSV te ontvolgen op het socialmediaplatform, en het account van grote concurrent Ajax juist te gaan volgen. Ook deelde Ihattaren een like uit aan een post van Ajax met foto's van de voorbereidende training op diens aanstaande wedstrijd tegen Vitesse. Opmerkelijk genoeg draaide Ihattaren zijn acties later weer terug: hij volgt nu PSV weer en heeft Ajax van zijn gelikete pagina's afgehaald.

Het opvallende gedrag van Ihattaren, die overigens tot medio 2022 vastligt bij PSV, leidt direct tot vrij opportunistische speculaties onder fans van Ajax op Twitter. "Als Overmars slim is belt ie Ihattaren gewoon even", aldus een willekeurige Ajacied. "Die jongen is teleurgesteld en geïrriteerd en lijkt niet op een basisplaats te kunnen rekenen. Je weet het nooit. De reactie van PSV-supporters zou natuurlijk ook mooi zijn."

Een ander voegt daar nog aan toe: "Ihattaren is in alles een Ajacied. Toevallig draagt hij nu een gestreept PSV-shirtje, maar het is overduidelijk een Ajax-speler. Hij is een godenzoon. Gauw thuisbrengen en laten schitteren in de Champions League."




Hahahaha FCE gaat kapot van binnen was hem zo erg aan het hypen... En RB gaat dat hij zijn vriendje niet bij Oranje gaat zien

26-09-2020, 21:42
De spelopvatting van Schmidt vraagt veel meer dan tikkie breed ,tikkie terug,terug sjokken bij balverlies....dit is een heel ander soort voetbal waarbij de favoriete rol en positie van Ihattaren eigenlijk wegvalt
Als hij zn basisplek wil terugveroveren zal ie zich toch echt moeten aanpassen aan het nieuwe spelsysteem...

Mocht ie dat niet kunnen opbrengen dan kan hij beter vertrekken naar een club die het voetbal speelt wat hem beter ligt.

26-09-2020, 21:44

Citaat door FCE:
De spelopvatting van Schmidt vraagt veel meer dan tikkie breed ,tikkie terug,terug sjokken bij balverlies....dit is een heel ander soort voetbal waarbij de favoriete rol en positie van Ihattaren eigenlijk wegvalt
Als hij zn basisplek wil terugveroveren zal ie zich toch echt moeten aanpassen aan het nieuwe spelsysteem...

Mocht ie dat niet kunnen opbrengen dan kan hij beter vertrekken naar een club die het voetbal speelt wat hem beter ligt.
Haha zoals elke nederflikkertje. Uiteindelijk zijn broeders rug toe keren en mee gaan met je blanke meesters

26-09-2020, 21:48
Nee , gewoon de realiteit

26-09-2020, 21:59
Ziyech moest zichzelf onder Bosz ook zien aan te passen aan zijn gegenpressing tactiek,,moest dynamischer worden... hij stelde zich daar voor open,legde marathons af tijdens de Europa League campagne.
Dat is een van de redenen waarom ie nu bij Chelsea speelt en daar gaat overleven.

Talent alleen is niet genoeg..je instelling en mentaliteit maken uiteindelijk het verschil

26-09-2020, 22:02


Rip glenn

27-09-2020, 00:04
Het is gedaan met hem.. Ze blijven hem kotsen

27-09-2020, 02:08
Hahahahaha 180 graden gedraait.. Ewa hij was toch de nieuwe robben

Pagina's : [1] 2