Bekijk volle/desktop versie : Man zoekt vrouw Ben jij al klaar om je toekomst waar te maken?16-05-2020, 22:21
Beste Broeders/Zusters,

Graag zou ik van deze gelegenheid gebruik willen maken om aan te geven dat ik opzoek ben naar een goede vrouw, die waarde hecht aan de waarden en normen zoals de Koran dat voorschrijven, verder een goed gevoel van humor heeft, verzorgd is, sportief en te vertrouwen is. Waarmee ik mijn leven wil delen incha Allah.

Nou weet ik niet of dit de ideale en juiste middel is maar mijn intentie is inshallah correct.

Het tegenwoordig ook niet zo makkelijk om een goede vrouw te leren kennen dus probeer ik het nu ook via andere kanalen.

Maar even terzake: Ik ben een jongeman van 38 jaar woon in Gelderland. Oorspronkelijk uit al hoceima en tetouan... Ben spontaan, sportief, open eerlijk en direct. Goede eigenschappen: -Drink niet -Gok niet -Sportief - heb totaal geen schulden..
Kan erg goed koken, omdat ik in mijn studenten tijd als hulpkok heb gewerkt bij verschillende restaurants. -Hbo geschoold

Ontwikkelpunten: - Geen zin om te reizen zonder partner – versta goed arabisch en berbers, Engels, Nederlands en een beetje Frans... Momenteel werkzoekende Kwa uiterlijk ben ik 1.70 m weeg 71 kg bruin haar bruine ogen en een goed gebouwde sportieve body.

Verder ben ik nooit getrouwd geweest en geen kids. Ik ben opzoek naar een dame met een lieve karakter. Verder ben ik geen voorstander van heen en weer mailen maar wil snel persoonlijk contact. Graag alleen reageren als je daadwerkelijk wil trouwen op korte termijn. Alvast bedankt en wens iedereen het beste toe.

Bij interesse kun je reageren via pm.. mail een korte omschrijving van je zelf zoals ik mezelf heb omschreven en wat je interesses zijn en waarom mijn topic jou aanspreekt? Nederlandse vrouwen zijn ook van harte welkom die bereid zijn te bekeren tot islam.

Hoop hiermee voldoende over mezelf beschreven te hebben, mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Reacties zonder omschrijving van jezelf zal niet op worden gereageerd.

Wie weet tot snel,

Groetjes