Bekijk volle/desktop versie : Frankrijk italie spanje gaan over van Chinees methode naar Koreaanse methode



06-04-2020, 23:44
Zohra_2003 heeft vanaf het begin gezegd van Chinees methode schiet je helemaal niets op zodra je de lockdown opheft begingt het grote ellende weer opnieuw.

Nu landen inzien dat Chinees methode gewoon zeer slecht is gaan ze over naar zuid Koreaanse methode.


Nederland en Duitsland twijfelen nog over de keus die zij gaan maken na 28 april moet Nederland keus gaan maken de Duitse/Nederlandse/ Engelse methode blijven volgen dus mitigatiebeleid of toch de rest van Europa gaan volgen en kiezen voor zuid Koreaanse methode die lijkt heel goed te werken in zuid Korea.

Alleen is de vraag kunnen de Europeanen wel zuid Koreaanse methode toepassen aangezien zuid Korea ook haar burgers volgt via telefoon en hoe die bewegen.



Je.hebt nu 3 opties

Duitse/ nederlandse methode mitigatiebeleid

Zuid Koreaanse methode

Chinees methdode is vanaf.nu zinloos hebben veel landen gemerkt.

06-04-2020, 23:50


Geen enkel aanpak zal helpen.

Covid-19 is simpel weg Collatorale Damage.

Hittegolf zal de Covid-19 laten stagneren en de mensheid zal ook drastisch moeten veranderen, de laatste zal denk ik nooit gebeuren.

06-04-2020, 23:52
Nederlandse deskundige zegt dat het beter is om de rest van Europa.te gaan volgen en zuid Koreaanse methdode toe te passen. Het lijkt er op dat Duitsland ook voor zuid Koreaanse methode gaat kiezen of ze gaan terug krabbelen en.nederland blijven volgen

Nederlandse deskundige als nederland niet voor zuid Koreaanse methode kiest.

Als Nederland niet voor deze richting kiest, maar blijft gaan voor 'mitigeren', verwacht Koolman méér doden én grotere economische problemen. "Zelfs al smeer je het aantal besmettingen uit en krik je de IC-capaciteit op, het blijft een feit dat hoe meer mensen er geïnfecteerd raken, hoe meer er zullen sterven."

De problemen worden alleen maar groter als landen om ons heen het virus wel proberen te doven, vreest Koolman. "Mocht Duitsland inderdaad opkrabbelen dankzij de isolatie-methode, denk je dat het dan handel wil drijven met Nederland, een land waar het virus juist door de bevolking mag sluipen? Economisch gezien is het onlogisch dat Nederland nu vasthoudt aan die strategie."

Als Nederland door grootschalig testen wél alle coronagevallen in kaart brengt en isoleert, kunnen delen van het land relatief snel weer 'open', verwacht Koolman. "En dat is van groot belang. Niet per se voor de economie, want die staat toch nog wel even op een laag pitje, maar wel voor al die niet-corona patiënten die nu niet of minder goed worden behandeld doordat zoveel capaciteit naar corona-patiënten gaat."

06-04-2020, 23:54

Citaat door Maaffia:
Geen enkel aanpak zal helpen.

Covid-19 is simpel weg Collatorale Damage.

Hittegolf zal de Covid-19 laten stagneren en de mensheid zal ook drastisch moeten veranderen, de laatste zal denk ik nooit gebeuren.
je hebt helemaal gelijk ben het met je eens. je wilt als land.zo minder mogelijk doden hebben als.nederland blijft voor de Zelfde aanpak dus migratiebeleid gaan er veel doden vallen volgens Nederlandse deskundige

07-04-2020, 00:07


Ook nederlandse deskundigen pleit voor zuid Koreaanse methode die lijkt echt goed te werken in zuid Korea maar dat wil niet zeggen dat Europeanen het ook kunnen.




Hij pleit dan ook voor de derde optie: de 'methode Zuid-Korea', het op grote schaal testen en volgen van coronagevallen en al hun contacten van de afgelopen periode. "Die mensen zouden allemaal moeten worden geïsoleerd. Dit is het virus echt proberen te doven, en wachten tot er een vaccin is."

Dit is de richting die Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje op lijken te gaan. Koolman: "In veel van die landen is nu een complete lockdown. Vanuit die situatie kunnen veel mensen worden getest en in quarantaine worden geplaatst. Wanneer de grote brandhaarden zijn gedoofd, kun je bepaalde delen van het land weer normaal laten functioneren. Maar eerst: lokaliseren, isoleren, uitdoven, en meer leren over het virus.