Bekijk volle/desktop versie : Denemarken versoepelt coronamaatregelen



06-04-2020, 21:51
Denemarken gaat de drastische coronamaatregelen versoepelen. Als het aantal nieuwe besmettingen en doden stabiel blijft, kunnen vanaf 15 april basisscholen en kinderdagverblijven weer open.



Het is een beetje als koorddansen, aldus premier Mette Frederiksen. De versoepelingen zullen stapje voor stapje gaan, om te voorkomen dat het misloopt. Al met al gaat de terugkeer naar het normale leven maanden duren, waarschuwde Frederiksen. Denemarken nam als een van de eerste Europese landen strenge coronamaatregelen.

Ook Tsjechië en Oostenrijk kondigden maandag aan dat zij het strikte coronaregime iets gaan loslaten.

07-04-2020, 11:23


lockdown helpt dus wel

07-04-2020, 11:24
Bij hun wel

07-04-2020, 11:30
Over 2 dagen gaan ze weer alles sluiten. Mark my words

07-04-2020, 12:55



Citaat door Gizou020:
lockdown helpt dus wel
totale lockdown helpt niet zodra je het echt loslaten beginnen de problemen weer. Chinese methode is gewoon de slechtste methode dat is de reden dat Frankrijk spanje italie nu over gaan naar zuid Koreaanse methode.

Oostenrijk hadden geen totale lockdown maar ongeveer zelfde maatregelen als die van Nederland.

Denemarken had ongeveer ook zelfde maatregelen als die van Nederland. Alleen denemarken zette meer treinen en bussen en trams in maar nederland juist minder treinen bussen en trams vond ik ook raar van nld.

Enige land die totale lockdown had van deze 3 landen is Tsjechië

Het lijkt er op dat landen die maatregelen hebben genomen op zijn Duitse methode veel beter werken dan totale lockdown als.in Frankrijk spanje en Italië.

Denemarken Oostenrijk en Nederland hebben zelfde maatregelen daar plukken ze vruchten van. Nu lijkt het er op dat deze landen de beste hebben gehandeld.