Bekijk volle/desktop versie : Sofian, door politie mishandeld tijdens coronacontrole in Frankrijk



02-04-2020, 17:32
Sofian werd vorige week dinsdag op straat door de politie gecontroleerd in het Franse Essonne, in de strijd tegen dexcovid-19xepidemie.

De jongeman werd zwaar mishandeld door de politie. Zijn moeder eist gerechtigheid en heeft haar verhaal in de media gedaan.

Sofian is 21 jaar en levert pakjes van Amazon. Hij had net het appartement van zijn vader verlaten om te gaan werken toen hij door agenten werd omsingeld en mishandeld. Een getuige filmde het gewelddadig incident en deelde de beelden op sociale media om het onaanvaardbaar gedrag van de politie aan de wereld te tonen.

De twintiger werd een eerste keer tegen de grond geslagen. Hij kreeg handboeien om en werd vervolgens naar een gang tussen twee appartementsblokken gebracht om verder te worden mishandeld. In de video hoort men hem van de pijn roepen.

Sofian ligt sindsdien in het ziekenhuis. Hij liep flinke verwondingen op en verkeert in schok. Slapen doet hij niet meer volgens zijn moeder. Sofian is een kalme jongen die nooit in aanraking is geweest met de politie. De vrouw belooft dat ze zal vechten voor gerechtigheid. Het gedrag van de agenten mag niet ongestraft blijven. Het gezin heeft de steun gekregen van meerdere plaatselijke verantwoordelijken.

02-04-2020, 19:12


Probleem met Marokkanen en Algerijnen ( waarschijnlijk gaat het om en Algerijn) is dat als ze iets verteld wordt, ze zich te hoog voelen om gewoon te luisteren. In plaats daarvan gaan ze wild en agressief doen en worden zwaar emotioneel en worden gewelddadig. Aangezien de meerderheid van de mensen die ze dagelijks terroriseren bang voor ze zijn zijn ze gewend dat dit gedrag ongestraft blijft. Maar af en toe treffen ze af en toe een verkeerde persoon zoals een racistische agent die dat gedrag niet tolereert.

Los daarvan zijn er veel Franse racisten. Frankrijk is al eeuwenlang een zwaar racistisch en een anti-moslim land, hoe ze hebben 'huisgehouden' in de kolonieën zegt al genoeg. Ook vandaag gaan hun misdaden in bijvoorbeeld de islamitische wereld gewoon door door hun haat tegen moslims.

Dus 2 agressieve hoogmoedige volken die elkaar te lijf gaan en een kort lontje hebben. Dat is wat er hier aan de hand is. Het interesseert me geen shit