Bekijk volle/desktop versie : PASOP! Sihr vlak voor de RAMADAN!



16-03-2020, 23:29
Salamoualaikoum wa rahmatoullah wa barakatouh ,

Er wordt veel sihr etc gedaan vóór dat de maand Ramadan aanbreekt. Omdat veel mensen bang zijn om duivelse werken te doen in de maand Ramadan.

Wanneer de maand Ramadan komt, zijn de (grote) duivels geketend en worden vele werken van duivels vruchteloos. Veel mensen die duivelse werken doen, die zijn zelf ook bang om dat te doen in de maand Ramadan. Dus wordt het wel ervoor gedaan.

Doe dus extra veel dua’s (smeekbedes) en neem het zekere voor het onzekere. De duivel heeft de tijd tot de dag des oordeels.

Het leven is net een voetbalwedstrijd tussen de moslims en de duivel. Wanneer je hebt gescoord heb je nog niet gewonnen. De duivel kan nog voor de rust (de maand Ramadan) effe snel scoren.

Geef de duivel(s) die kans NIET!

http://https://soennah-dokter.nl/het-vernieuwen-van-de-sihr-de-maand-shabaan/

Moge Allah shwt alle moslims en moslima’s altijd bescherme, amin. Moge Allah shwt alle moslims en moslima’s de gezegende maand Ramadan laten meemaken, amin. En moge Allah shwt ons deze maand Ramadan volledig laten benutten en ons een betere versie van onszelf worden, amin!


HUIDIGE SITUATIE
Nu vergeten mensen de maand Ramadan, omdat we afgeleid zijn door de huidige situatie. Maar vergeet niet: de tijd tikt door! Maak je tijd dus nuttig en laat je niet afleiden.

Alles is in handen van Allah shwt. Neem je voorzorgsmaatregelen, doe wat je kan, en laat de rest maar over aan Allah shwt.

Ga niet overdrijven, denk aan je naasten, want Allah shwt is de voorziener. Allah ar-Razzaq.


Wa Alaikoum Salam wa rahmatoullah wa barakatouh

17-03-2020, 00:11


Ramadan gaat dit jaar misschien niet door

17-03-2020, 01:35

Citaat door Elcabron:
Ramadan gaat dit jaar misschien niet door
hoop dat je dat grappig bedoelt?