Bekijk volle/desktop versie : VIDEOGOALS: Ounnajem en Bencharki trefzeker voor winnend Al-Zamalek in de CAF CL (vid

28-02-2020, 21:05
Al-Zamalek heeft de heenwedstrijd in de kwartfinale van de CAF Champions League met 3-1 weten te winnen van Esperance de Tunis.

De Marokkaanse aanvallers Mohammed Ounnajem en Achraf Bencharki bleken andermaal beslissend voor de Egyptische topclub en namen beide een doelpunt voor hun rekening.

Het was Esperance de Tunis dat op voorsprong wist te komen in de 27e minuut, maar vier minuten later was het Ounnajem die met een wonderschone afstandsschot voor de gelijkmaker tekende. In de 71e minuut was het Bencharki die een voorzet knap wist te controleren in de zestien en de bal via de paal in het doel wist te krijgen.

In de blessuretijd was het Achraf Bencharki die werd neergehaald en de Marokkaanse scheidsrechter Redouane Jiyed kende de thuisploeg een strafschop toe die werd benut door Mahmoud Alaa El-din.