Bekijk volle/desktop versie : Uit het oog verloren Geen maagd? Je kan worden vergeven! (Motivatie)27-02-2020, 21:09
Salamoualaikoum wa rahmatoullah wa Barakatouh , Allah shwt vergeeft alles! Vele mensen, wanneer ze over de islam praten, dan hebben ze het vaak over bestraffingen en de hel en dit mag niet en dat mag niet. Zo lijkt alles haram en als het aan mensen lag, dan zou iedereen in de hel zitten en zou Jannat Al Firdaus (het paradijs) leeg zijn.

Allah shwt vergeef zelfs bekeerlingen! Mensen die 20-30-40 jaar lang als kuffar (ongelovigen) hebben geleefd en dan tot inkeer komen.

Ze beginnen stap voor stap het pad van Allah shwt te bewandelen. Beetje bij beetje worden ze een betere moslim/moslima.

Ze geven hun oude leven op. Het leven van Haram. En raad eens: Allah shwt verandert hun slechte daden in goede daden en hun goede daden laat Hij tellen!

Tuurlijk, niemand is foutloos. Iedereen maakt fouten en zondes.

Maar wie denk je dat eerder vergeven wordt. Iemand die 5 keer per dag bidt of iemand die schijt heeft en het niks uitmaakt?

Maakt niks uit hoe slecht je bent, of hoeveel zondes en fouten je begaat. Ga bidden en blijf bidden. Het is de duivel die jouw slecht laat voelen.

Dan hoor je die waswas (stem in je hoofd): jij?! Kijk hoe je eruit ziet! Je moet je schamen om te bidden!

Maar Allah shwt kijkt niet naar jouw uiterlijk, maar naar je innerlijk! Dus voel je niet slecht om te bidden. En goede daden wissen een slechte daad, net zoals hoe water het vuur blust.

Dus denk hier maar eens over na de volgende keer.

Bijvoorbeeld Als je iets slechts hebt gedaan, zeg dan astaghfirallah. Of ga de Koran lezen of luisteren (Dit kan op Koran.nl ook Nederlands).

Allah begint elke vers van de Koran met: Bismillah ar-Rahman ar-Rahim. In naam van Allah, de meest barmhartige, de meest genadevolle.

Dus vraag vergiffenis en het is nog niet te laat om het goede te doen. Dit is geen toeval dat JIJ dit leest. Dit stond mektoub voorgeschreven. Allah shwt wilt dat JIJ dit leest. Laat iedereen maar praten. Het is belangrijk dat Allah shwt tevreden over jouw is, want Allah is degene die bepaalt wie er naar de paradijs gaat. Dus weet wie je tevreden moet stellen.

Het leven is net een reis met de auto: soms ga he van de juiste weg af, dan ben je verdwaald, maar niet verloren! Er is altijd een weg terug naar de juiste pad. Of een andere weg naar je bestemming!

http://https://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5716896

Wa Alaikoum Salam wa rahmatoullah wa Barakatouh

29-02-2020, 23:20


Heel mooi van jou om dit hier te delen ❤️ Moge Allah jou rijkelijk belonen

29-02-2020, 23:30
Mooie topic barakAllahoufeek

01-03-2020, 14:24

Citaat door Maghrebiaa:
Heel mooi van jou om dit hier te delen ❤️ Moge Allah jou rijkelijk belonen
amin, jouw en je geliefden ook Inshallah

01-03-2020, 14:24Citaat door Edge:
Mooie topic barakAllahoufeek
Shokran bro, Allah ibarek fiek

04-04-2020, 12:52
Salamoualaikoum wa ra7matoullah wa barakatouh

06-05-2020, 04:46
❤️

06-05-2020, 09:26
Waarom.is hij verbannen