Bekijk volle/desktop versie : Uit het oog verloren GENEZING aids kanker hiv Zamzam water25-12-2019, 19:47
GENEZING aids kanker hiv etc
Zamzam water genezing voor ALLES...
Salamoualaikoum, de islam leert ons dat GENSKNG alléén van Allah komt en alléén met zijn wil. Maar Allah wilt dat je sabab doet en daarvoor zijn bepaalde dingen aanbevolen.

de islam leert ons dat voordat er een ziekte bestond er daarvoor al een medicijn bestond. Zamzam water is voor het geen waarvoor je het drinkt. Dus als jij het drinkt voor slapeloosheid, meer energie, kanker, aids, ziektes etc. Veel mensen beweren dat ze door Zamzam water zijn genezen althans door Allah want de Zamzam is maar een sabab maar je snapt het wel. Een man had een keer een maand overleeft zonder eten, hij dronk alleen maar Zamzam water en dat heeft hem in leven gehouden met de wil van Allah Subhanallah.

Dus als je ziek bent of wat dan ook doe naast je smeekbeden en extra vormen van aanbidding zoals Allah gedenken en nachtgebeden doe dan ook sabab door middel van Zamzam water de geschiedenis leert ons hoe goed het is en het kan zeker geen kwaad. Wetenschappers beweren dat Zamzam water anders is dan welk water dan ook. Nogmaals vergeet niet dat genezing van Allah komt en met zijn wil. En Allah houd van mensen die sabab doen en hun vertrouwen in hem stellen.

Een ander voorbeeld van een man die kanker had en volgens de dokters was uitbehandeld (dus ze konden niks meer voor hem doen). De man was toevallig moslim en hij was ook bereid dood te gaan. De man nam er genoegen mee en vroeg de mensen om zich heen de Koran voor hem te brengen. Dus hij begon te lezen en lezen. Op een gegeven moment kwam hij bij surat al baqara. Waarin staat: ...Allah kan de bergen in stof doen laten opgaan... De zieke man legde zijn hand op de plek waar de tumor (bult van kankercellen) zat en herhaalde deze ayah (koranvers). En Subhanallah de tumor verdween. Deze man die volgens de dokter dood zou gaan LEEFT vandaag de dag nog steeds en gezond en genezen. Zo zie je maar dat wanneer je goed doet en dankbaar bent Allah wonderen kan laten gebeuren. Hij heeft immers de zeven hemelen geschapen dus wat jij wilt is niks vergeleken met dat.

http://https://soennah-dokter.nl/product-ca.../zamzam-water/

http://www.duakracht.nl/zam-zam-water-drinken

30-12-2019, 22:22


Up

17-02-2020, 21:31
http://https://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5717855
Salamoualaikoum wa rahmatoullah wa barakatouh