Bekijk volle/desktop versie : Help kleine kaoutar!!!!



27-11-2019, 18:49
!!! Inzameling voor onze dierbare zustertje !!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Beste broeders/zusters, graag wil ik mijn mede moslims attenderen om bijdrage te leveren aan de steun voor onze dierbare zustertje van 6 jaar.

x Ze lijdt vanaf haar geboorte aan polio en dient met hoge spoed geopereerd te worden.

- Kaoutar
- 6 jaar jong
- Woonplaats Guercif (dorp Madnet)
- Contactpersoon: Vader elbachir
- Tel: 00212673160875

“De gelijkenis van degenen die hun bezittingen uitgeven op de weg van Allah is als de gelijkenis van een graankorrel die zeven aren voortbrengt, met in elke aar honderd graankorrels. En Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil. En Allah is Alomvattend (met Zijn Kennis en Macht), Alwetend. Degenen die hun bezittingen uitgeven op de weg van Allah en hun giften vervolgens niet laten volgen door eraan te herinneren of door te kwetsenx(#2), voor hen is hun beloning bij hun Heer en zij zullen niet vrezen (aangaande het Hiernamaals), noch zullen zij treuren (in deze wereld).”x[Soerat al-Baqarahx(2),xaayahx261-262.]

Via Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden over hem zijn) is overgeleverd dat de boodschapper van Allah (vrede en zegeningen van Allah zijn met hem) gezegd heeft (Nederlandstalige interpretatie):x“Allah heeft gezegd: ‘Geef uit, o zoon van Adam, en Ik zal uitgeven aan jou.’”x(Overgeleverd door al-Boekhaarie, 5073; Moeslim, 993.)

Contactpersoon: Mondial kapsalon
010-304 6025


xDonatie

Wil je mij alsjeblieft betalen voor "Kleine kawtar helpen " via
http://https://tikkie.me/pay/mtj54bhkn3hktm424bkc

_Deze link is geldig t/m 10 december_