Bekijk volle/desktop versie : Schneider: 'Niet te begrijpen dat hij zo praat over één van z'n beste internationals'



15-11-2019, 16:22
Bijval voor de aanvaller van 'Die Königsblauen', zijn bewindvoerder op technisch vlak neemt het op voor de bij #TeamMarokko gepasseerde Amine Harit.





Waar Vahid Halilhodžić het tijdens de persconferentie van afgelopen woensdag uiteen zette als een tactische beslissing, dat Amine Harit bij lange na het niveau aantikt waar hij in Duitsland juist zo om bekend staat. Daar viel Jochen Schneider juist over de manier waarop alles is gegaan, de man die zich bezigt met het technisch beleid bij de huidige nummer zeven van de Bundesliga kan zich niet vinden in de inmiddels veelbesproken keuze van de 67-jarige Bosniër. In gesprek met het alom bekende Bild spreekt Schneider er zelfs schande van, het gaat hem aan het hart dat er op een dergelijke wijze wordt gesproken over een contractspeler van zijn club.

'Niet te begrijpen dat hij zo praat over één van zijn beste internationals'
Met vijf doelpunten en vier assists achter zijn naam bouwt Harit aan een imponerend moyenne in de Duitse hoogste voetbalafdeling, de speler in kwestie staat er goed op en met name dat maakt dat Schneider Halilhodžić's beslissing maar niet kan plaatsen. Hij vertelt dan ook in vurige bewoordingen tegenover het eerder genoemde medium: ,,Zulke uitspraken tolereer ik niet! Ik laat niemand zo slechts spreken over een speler van onze club. Het is niet te begrijpen dat hij zo praat over één van zijn beste internationals. Amine steekt in een topvorm, in deze hoedanigheid is hij juist iemand die het verschil kan maken. Misschien moet de bondscoach zich eerder gaan bezighouden met hoe hij zijn elftal aan het voetballen krijgt? Dat hij eerder met zijn spelers aan de slag gaat dan ze publiekelijk te beschadigen.''

[tweet]https://twitter.com/morfootball_/status/1195297491907948545[/tweet]

Photocredit: WA.de/FRMF.ma

15-11-2019, 16:46


We moeten eerlijk zijn maar die halilovic had bij elke ploeg ruzie met bepaalde spelers