Bekijk volle/desktop versie : trouwen......met een oplichterPagina's : [1] 2 3 4

05-10-2019, 22:02
Salaam,

Ik ben 27 jarige jongeman en ik ben oprecht op zoek naar een lieve,serieuze vrouw.Helaas is het erg moeilijk in deze tijd om een serieuze vrouw te vinden. Helaas zijn er mannen die de vrouw niet serieus nemen,waardoor de vertrouwen in de man wordt geschaad.
Ik ben spontaan,lief,respectvol en op een gezonde manier dominant. Ik hou van humor en leuke dingen ondernemen.
Voor wat betreft de praktische heb ik een goede baan
Voor wat betreft uiterlijk ben ik 1.80 en heb ik een normaal gezond postuur.
Heb je interesse in een jongeman die serieus in het leven staat,zijn verantwoordelijkheden kent als man,geen verslavingen heeft,respectvol is en alles op een rijtje heeft? dan kunnen we op een rustige wijze elkaar leren kennen.Als ik enige interesse bij je heb gewekt, aarzel dan niet om mij een privé berichtte sturen. Met alle plezier en respect zal ik je dan te woord staan.1 ding kan je beslist beloven en dat is dat je geen spijt zal krijgen.

06-10-2019, 02:31


Heb je hem weer vuile homo!

14-10-2019, 01:11
Hoezo oplichter ?

14-10-2019, 21:04
ik probeer je en bericht te sturen maar welo

14-10-2019, 22:02


Ben je een gescheiden meid die verder wilt met haar leven,laat dan even een berichtje achter, want dan hebben we namelijk wat gemeen want ik ben ook gescheiden en ben van mening dat we dan beter bij elkaar zullen matchen.
Ik omschrijf mezelf als ontspannen,mannelijk, kalm en beheerst, loyaal, positief ingesteld, volhouder, nuchter en humoristisch..Ik hou van orde, structuur en netheid. Ik ben toekomstgericht en ben bereid tot het uiterste te gaan en zal er alles voor doen omxmijn huwelijk te doen slagen.
In mijn omgeving sta ik bekend als een zeer spontane, vriendelijke en lieve jongeman.Verder houd ik ontzettend van humor en hecht heel veel waarde aan verantwoordelijkheidsgevoel, vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid en respect.
Ik ben bereid is om compromissen te sluiten. Ik wil een rustgevend chill team vormen samen en dat kan alleen door te geven en te nemen.Waarbij je respect voor elkaar hebt.
Ik ben iemand die aan zijn toekomst denkt en werkt en al z'n zaken goed op orde heeft.
1,81,zwart haar,zelfverzekerde doch nuchtere jongeman,Pm me en wie weet Groetjes.


[Ik ben een oplichter.]

14-10-2019, 23:53
Up!!

21-10-2019, 00:38
Ik ben een attente,sympathieke 29 jarige oplichter uit de Randstad.Berbers sprekend.Universitair opgeleid.Ik ben een vurige ondernemer met een lange-termijn visie.
Ben geen workaholic, maar wel oprecht betrokken bij mijn onderneming. Dus soms werk ik 4 uur per dag en soms wel 12-14 uur.
Als persoon ben ik heel behulpzaam,spontaan, lief, empathisch en vrouwvriendelijk. Ik ben het type persoon met wie je alles kunt delen en heb voor bijna alles begrip. Verder probeer ik mezelf breed te ontwikkelen zodat ik een veilig onderkomen kan creëren voorxmijn gezin. Ik wil graag in staat zijn om mijn vrouwtje vanuit elke hoek te helpen.Ik zou het mijn vrouwtje graag gemakkelijker maken waar ik kan. Ik vind het belangrijk dat een man en vrouw zich veilig genoeg voelen om alles te bespreken.Ben zelf direct enxduidelijk, maar met veel oog voor de ander. Ik vind communicatie wel super belangrijk.
Uiterlijk:1.80 m,normaal postuur,licht baardje,honing/blauw groene ogen,zwart haar,beetje getint,recht gebit,verzorgd.. ik sport en leef zo gezond mogelijk.

Als ik enige interesse bij je heb gewekt, aarzel dan niet om mij een privé berichtte sturen om keihard geflashed door worden.

21-10-2019, 07:11
Zoveel accounts heeft die bolle farid

21-10-2019, 09:23
Hoezo een oplichter?

21-10-2019, 21:00

21-10-2019, 21:06

Citaat door vigires:
Hallootjes,
Ik ben en 'leuke' gezellige aanwezige lieve jongeman.
Ik ben oprecht op zoek naar een lieve,serieuze vrouw.Helaas is het erg moeilijk in deze tijd om een serieuze vrouw te vinden. Helaas zijn er mannen die de vrouw niet serieus nemen,waardoor de vertrouwen in de man wordt geschaad.
Ik ben spontaan,lief,respectvol en op een gezonde manier dominant. Ik hou van humor en leuke dingen ondernemen.
Voor wat betreft de praktische zaken heb ik een eigen onderneming.
Uiterlijk:1.80,zwart haar normaal postuur,verzorgd,wit recht gebit,verzorgd.
Heb je interesse in een jongeman die serieus in het leven staat,zijn verantwoordelijkheden kent als man,geen verslavingen heeft,respectvol is en alles op een rijtje heeft? dan kunnen we op een rustige wijze elkaar leren kennen.Als ik enige interesse bij je heb gewekt, aarzel dan niet om mij een privé berichtte sturen. Met alle plezier en respect zal ik je dan te woord staan.


[Oplichter]
Dus als ik he goed begrijp

Ben je een oplichter die een leuke serieuze vrouw zoekt


ma je bent respectvol,gezond,dominant en je houd je van Humor

Je staat goed in het leven
Lees mij nu!!


Benzine er over en een sigaret opsteken...

Met alle respect zal ik die je zien branden!

21-10-2019, 22:44
HAHAHA de moderator die deze viezerik pakt doet het echt mega goed, maar niet veel leden begrijpen dat de moderator erbij zet dat een oplichter bezig is.

21-10-2019, 22:47Citaat door shaimaaatje:
Hoezo een oplichter?
Als je echt zo dom bent, zul je een keer in de handen vallen van een oplichter. Allah i 7fhed. Reageer gewoon niet op topics van “mannen” die hier zoeken naar een vrouw. Dit komt nu bijna allemaal van één schooier. Ik hoop echt dat hij in de handen valt van een foute typ.

21-10-2019, 23:00
Heftig hahah. Maar wie is bolle farid? En hier was toch ook ene Mo die ook catfish is? Ik volg het niet meer hahaha gwn niet hier reageren dan ben je altijd veilig

22-10-2019, 01:38

Citaat door WatchOut-:
HAHAHA de moderator die deze viezerik pakt doet het echt mega goed, maar niet veel leden begrijpen dat de moderator erbij zet dat een oplichter bezig is.
Close..

Ma wie zegt dat die Moderator goed bezig is?

Ridlle ridlle

Pagina's : [1] 2 3 4