Bekijk volle/desktop versie : Transfer Talks: 'Juventus wil deze winter nog zaken doen met Real Madrid'



28-09-2019, 01:22
Nu bezig aan zijn tweede seizoen bij Borussia Dortmund, lijkt Achraf Hakimi mogelijk deze winter nog concrete interesse van de kant van een andere gegadigde te kunnen verwachten.





Uitgaande van het doorgaans goed ingevoerde Tuttosport lijkt 'de Oude Dame' binnenkort zaken te willen gaan doen met Real Madrid. De club waar de 20-jarige rechtsback nog tot medio 2021 vastligt deed haar jeugdproduct in de zomer van 2018 al van de hand aan 'Die Borussen', een uitleenbeurt die tot nog toe zijn vruchten heeft afgeworpen. Met name de eerste helft van het afgelopen seizoen was er één waar de achttienvoudig international zich het meest in liet gelden. Overall kwam Hakimi uit op drie doelpunten en zeven assists in alle competities (Bundesliga, UEFA Champions League én DfB Pokal). Het nog lopende seizoen staat de verdediger qua productiviteitscijfers op één treffer en één assist in de Bundesliga.

Juventus wil huren, met een optie tot koop
Als we het eerder genoemde medium mogen geloven dan zou de Serie A-formatie zijn komst willen verpakken in een huurconstructie, eenzelfde als men overeenkwam met Dortmund. Overname deze winterse transferperiode, een huurtermijn van één seizoen met daaraan gekoppeld een clausule met optie tot koop. Voor nu is het de vraag wat 'de Koninklijke' zelf wil met haar contractspeler, afgelopen maanden werd opgetekend dat hij in de Bundesliga klaargestoomd werd voor een eventuele terugkeer naar de hoofdmacht van de club.

Photocredit: Sportmatch.de