Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Overige contacten Tarraweeh in Sporthal Aristosmisses__coco
18-05-2019, 11:25


Voor de mensen die willen luisteren naar mooie Koran recitaties tijdens het tarraweeh gebed, op de Tom Schreursweg 10 in Amsterdam zit een sporthal waar een Indonesische imaam het gebed leidt! Er is een deel voor zowel de mannen als de vrouwen. Dikke aanrader! Ps: ik post t hier omdat er veel meer leden actief zijn

gezelligegast
18-05-2019, 12:07
Vanavond bidden ze daar niet. Zondag pas.

BreakingNewser
18-05-2019, 12:11
Het is haram om in sporthallen te bidden en illegale ruimtes. In Amsterdam heb je genoeg Marokkaanse legitieme moskeeen. Taraweeh moet je bidden in legitieme moskeeen en voor Allah en niet in illegale hallen voor een menselijke stem. Ga je alleen voor de menselijke stem dan zijn de taraweeh ongeldig.

misses__coco
18-05-2019, 15:57
Ja klopt! Vandaag gwn in de moskee

misses__coco
18-05-2019, 16:01


Tuurlijk ga je niet alleen voor de stem tarraweeh bidden!! Dat zeg ik niet. Je gaat omwille van Allah swt. De stem van de imaam kan je wel stimuleren. We zijn allemaal mensen en tuurlijk vind je t fijner om naar een aangename stem te luisteren. Niks mis mee

BreakingNewser
18-05-2019, 16:07
Tuurlijk ga je niet alleen voor de stem tarraweeh bidden!! Dat zeg ik niet. Je gaat omwille van Allah swt. De stem van de imaam kan je wel stimuleren. We zijn allemaal mensen en tuurlijk vind je t fijner om naar een aangename stem te luisteren. Niks mis mee Dat zei je niet. In sporthallen bidden, we zijn toch niet in een vluchtelingenkamp. Nederland heeft genoeg moskeeen. Ga naar een legitieme moskee.

misses__coco
18-05-2019, 16:25
Als jij een beetje kennis hebt, dan zou je nooit zo n onbekrompen reactie geven. Het tarraweeh gebed is sterk aanbevolen en niet verplicht. Alles wat je bid is dus mooi meegenomen, of je dit nou in de moskee of in een sporthal verricht. Tuurlijk heb je meer adjr wanneer je in de moskee bid, maar dat neemt niet weg dat het haram is om in een sporthal te bidden. Alles is daar schoon en netjes. Inclusief tapijten en gebedskleedjes. Roep nooit dat iets haram of halal is zonder daar 100% kennis over te hebben.

BreakingNewser
18-05-2019, 16:32
Als jij een beetje kennis hebt, dan zou je nooit zo n onbekrompen reactie geven. Het tarraweeh gebed is sterk aanbevolen en niet verplicht. Alles wat je bid is dus mooi meegenomen, of je dit nou in de moskee of in een sporthal verricht. Tuurlijk heb je meer adjr wanneer je in de moskee bid, maar dat neemt niet weg dat het haram is om in een sporthal te bidden. Alles is daar schoon en netjes. Inclusief tapijten en gebedskleedjes. Roep nooit dat iets haram of halal is zonder daar 100% kennis over te hebben. In Nederland zijn er genoeg legitieme moskeeen. Om die te vervangen door illegale sporthallen en ruimtes is 100% haram. Moslimvrouwen hebben niets te zoeken in sporthallen en helemaal met deze nachtelijke uren moeten ze thuis blijven.

gezelligegast
18-05-2019, 17:09
Als jij een beetje kennis hebt, dan zou je nooit zo n onbekrompen reactie geven. Het tarraweeh gebed is sterk aanbevolen en niet verplicht. Alles wat je bid is dus mooi meegenomen, of je dit nou in de moskee of in een sporthal verricht. Tuurlijk heb je meer adjr wanneer je in de moskee bid, maar dat neemt niet weg dat het haram is om in een sporthal te bidden. Alles is daar schoon en netjes. Inclusief tapijten en gebedskleedjes. Roep nooit dat iets haram of halal is zonder daar 100% kennis over te hebben. Niet reageren op dit soort forumpredikers. Gewoon negeren en laat hem lekker blaten

BreakingNewser
18-05-2019, 18:10
Voelen Indonesiers zich te hoog om in Marokkaanse moskeeen te bidden. Ik denk het wel met hun cultuurjurkjes en extremistische opvattingen. Uit betrouwbare bronnen na de eerste adhan halen ze geld op bij mensen met hun jurkjes voor radicale geestelijken in Jakarta. Is ook haram.