Bekijk volle/desktop versie : Ramadan Pakketen voor behoeftigen in Nederland



04-03-2019, 22:55
Wij (Solaiman & Rachid Bouraajaj) van stichting Ayaah gaan beginnen. Wij zijn op dit moment bezig om geld in te zamelen voor het ramadan project. Met het geld dat wij ophalen gaan wij voedselpakketten samen stellen voor mensen die het wat minder hebben. ( dit zullen wij persoonlijk afleveren aan de mensen die hier behoefte aan hebben in Nederland). Wij zullen alles filmen zodat jullie altijd weten waar jullie geld terecht is gekomen. Ken je of ben je iemand die hier behoefte aan heeft, stuur ons dan een mail naar stichtingaayah@gmail.com.

Zoals iedereen weet voelen wij verbondenheid met arme en hongerige mensen elders op de wereld. Vanuit deze gedachte willen wij Allah bedanken voor alles wat hij ons gegeven heeft.

Wij vragen jullie namens de mensen die het nodig hebben gul te zijn en een donatie te doen zodat zij ook een fijne en gezegende maand ramadan kunnen beleven.

“Bescherm jezelf tegen het vuur, al is het door het weggeven van een halve dadel.”

Deze hadith staat vermeld in Bukharie en Muslim en is overgeleverd door Adi ibn Haatim (moge Allah tevreden met hem zijn) van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem).

Hij (vrede zij met hem) heeft ook gezegd:x“Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn zonden worden hierdoor vergeven. Hij zal worden gered van het Vuur en zijn beloning is evenveel als die van degene die vast zonder dat er iets van de beloning van de vastende af gaat.”
(at-Thirmidhie, Ibn Maadjah, ad-Daarimie.

Jullie kunnen ons ook volgen op Facebook.
http://https://www.facebook.com/stichting.aayah.3


Wil je me €x5,00 betalen voor "Ramadan Project" via
http://https://tikkie.me/pay/pcocbn58gsftkekd9lg8

_Deze link is geldig t/m 17 maart_

Wil je me €x10,00 betalen voor "Ramadan Project " via
http://https://tikkie.me/pay/ercuh282k6sfbr6cqlde

_Deze link is geldig t/m 17 maart_

Wil je me €x25,00 betalen voor "Ramadan Project" via
http://https://tikkie.me/pay/hpobih64m9e2ubkfrkeu

_Deze link is geldig t/m 17 maart_

Wil je me €x50,00 betalen voor "Ramadan Project " via
http://https://tikkie.me/pay/7bof9efu3huipm0149uh

_Deze link is geldig t/m 17 maart_