Bekijk volle/desktop versie : Ontslagen omdat ze geen contract wilde tekenen om Israël niet te boycotten.



18-12-2018, 00:18
Een spraakpatholoog voor kinderen die de laatste negen jaar voor een werkgever in Texas heeft gewerkt, is ontslagen omdat zij weigerde een contract te ondertekenen waarin ze moest beloven om zich niet in te laten met een boycot van Israël. In de westerse wereld wordt de Vrijheid van Meningsuiting steeds vaker op het offerblok gelegd voor Israël, recent nog door Nederland en in de EU met de niet-bindende IHRA-definitie van antisemitisme, waardoor kritiek op Israël ineens als antisemitisch kan worden beschouwd.

De persoon in kwestie is de Palestijns-Amerikaanse Bahia Amawi die al sinds 1999 werkzaam is als spraakpatholoog voor kinderen met spraakstoornissen. Bahia die geboren is in Oostenrijk, woont al 30 jaar in de VS en spreekt Engels, Duits en Arabisch en heeft zelf vier kinderen.

Haar werkgever in Texas heeft in lijn met recente wetgeving, die door meerdere Amerikaanse staten is aangenomen, Bahia verplicht om een contract te tekenen dat ze zich niet inlaat met een boycot van Israël, dat in de toekomst ook niet zal doen of betrokken zal zijn bij acties die Israël economische schade kunnen berokkenen.



http://https://dutchturks.nl/ontslagen-omdat-ze-geen-contract-wilde-tekenen-om-israel-niet-te-boycotten/

A Texas Elementary School Speech Pathologist Refused to Sign a Pro-Israel Oath, Now Mandatory in Many States — so She Lost Her Job
http://https://theintercept.com/2018/12/17/israel-texas-anti-bds-law/

18-12-2018, 00:26


Dat land is gewoon niet voor moslims....ze zijn niet voor niks al tientallen jaren bezig met moslimlanden platbranden met de meest verschrikkelijke wapens

Als een moslim daar voor de rechter moet staan dan is zijn kans op een eerlijk proces 1 á 2% , of die nou schuldig of onschuldig is

18-12-2018, 00:28
Zolang moslims niet doorhebben dat de VS een fundamentalistisch evangelisch land is dat een religieuze ( of beter gezegd een culturele) oorlog voert tegen moslimlanden, is het dweilen met de kraan open en blijven moslims van de ene in de andere verbazing vallen

18-12-2018, 01:46
Een journalist/professor is onlangs ontslagen omdat ie t opneemt voor de mensenrechten van palestijnen

http://https://www.google.com/amp/s/amp.washingtontimes.com/news/2018/nov/29/marc-lamont-hill-fired-cnn-over-israel-remarks-rep/

18-12-2018, 02:56


Ik vraag me af of dit stand houdt bij het hooggerechtshof daar,
Vrijheid van meningsuiting en dergelijke is daar nog sterker verankerd in de grondwet dan hier.
Ik vind overigens dat een bedrijf haar werknemers best mag verplichten, maar een overheid niet.


Citaat door MarokkaaninNL:
Zolang moslims niet doorhebben dat de VS een fundamentalistisch evangelisch land is dat een religieuze ( of beter gezegd een culturele) oorlog voert tegen moslimlanden, is het dweilen met de kraan open en blijven moslims van de ene in de andere verbazing vallen
JE zou bijna denken dat er constante is wat dit betreft wanneer het gaat om landen waar religie invloed heeft op politiek.

18-12-2018, 14:31
Tsja, MarokkaaninNL. En toch worden ze in deze landen beter behandeld dan in eigen land en daarom blijven ze komen...die ironie is fucked up maar een keiharde feit!!
Kijk naar dat monster...kijk...wat een eng beest!! Brrr wat erg wat een fucking monster en vervolgens ren je er naar toe in plaats er van weg.
Ja voor Amerika is Israel een hele grote vriend waar je niet aan moet komen maar ook voor Saoudi Arabie is het een broertje. Maar de andere zaken kloppen op zijn minst. Je kan er hoe dan ook -dus zelfs als moslim- een beter leven leiden dan in een willekeurig islamitisch land.

Geloof is eng en als teveel gelovigen bij elkaar komen en ze het voor het zeggen krijgen heb je Israel, Saoudi Arabie en grote delen van de US. Bepaalde Christenen geloven in de noodzaak van groot Israel voor de terugkomst van tempel en Jezus. Ze doen het dus niet voor de Joden maar voor zichzelf. De meeste Arabische landen doen net zo goed mee met Israel maar voor geld of uit angst. Die rechtsextremist uit Israel is heel erg goed bevriend met de Arabieren als je dat nog niet doorhad!

De Palestijnen worden in de eerste plaats genaaid door de eigen broerders van hetzelfde ras. Arabieren hebben gezamelijk macht om een sterk signaal af te geven maar dat doen ze niet. Het volk is verdeeld en dom gehouden en hun leiders zijn vooral bang om hun grote persoonlijke rijkdommen te verliezen. Netanyahu zei dat ie heel blij was met Iran omdat dat land voor vriendschap tussen de Arabs en Joden heft gezorgd. Ja de Palestijnen zijn fucked maar dat komt in de eerste plaats toch echt door hun broeders. Overigens denk ik dat de Palestijnen die niet in Palestina leven wel graag een eigen land zouden willen maar dat absoluut niet zouden willen verruilen voor hun status in Europa of zelfs in Israel.

Weet je wie het veel erger hebben dan de Palestijnen en waar ik nog geen enkele demonstratie van betekenis van heb gezien? Juist, in het ene geval afgeslacht en verkracht door boeddhisten en in het andere geval vermoord en uitgehongerd door soenieten.

Deze wereld is fucked up voor veel volkeren vanwege andere volkeren. Ik weet alleen 1 ding zeker en dat is dat er geen enkel geloof is dat niet tot het moorden en andere enge zaken heeft aangezet. Christenen zijn eng. Joden zijn eng en moslims zijn eng. Ik dacht een hele tijd terug dat de Boeddhisten wel net anders waren maar ook van die groep weet ik nu...zelfde geleuter en gevaar als van die andere geloven.