Bekijk volle/desktop versie : Hoe zorg jij goed voor je zelf



26-11-2018, 11:14
Hart is de chauffeur van je lichaam. Als jij voor zorgt dat je hart goed is dan word het hele lichaam goed en kom je tot rust.

Het hart kent veel ziektes zo als jaloersheid afgunst hoogmoedig wrokheid en veel dingen.

Hoe zorg jij er voor dat je hart rein word.

De koran is de genezer van het hart.

Dus zorg er alleen voor dat chauffeur van je lichaam rein word. Wij moeten naar streven.

Eet en drink niet om sterk te zijn tegenover de slaaf van allah maar eet en drink zo dat je kracht om Allah te gehoorzamen en te dienen en waardeer ALLAH zijn zegeningen en zijn genade gunst die hij jou gegeven heeft. Zorg er voor dat jij goed slaapt en goed rust zo dat je genoeg energie hebt niet om te kunnen sporten en wereldsleven te volgen maar om allah te gehoorzamen en daden te verrichten die jou zullen redden in het hiernamaals en om je gebeden op rij te verrichten. Ga naar school studeer ga naar werk om te werken zodat jij verdiende loon krijgt van je werknemer en halal inkomsten hebt maar niet om het geld haram uit te geven maar slechts om je familie kunt onderhouden en het geld uit geeft voor liefdedadigheid en ander te helpen.

26-11-2018, 11:54



Citaat door 3amkom:
jij probeert mensheid te beleidigen. Mens die door ALLAH in de beste staat is geschapen.

Profeet haalde een kameel weg bij vrouw weg slechts alleen omdat zij de kameel vervloekte. Profeet Mohammed kwam voor kameel op die uit werd gescholden door de vrouw en hij haalt de kameel bij haar weg de kameel was bezit van deze vrouw. De vrouw luisterde en liet de kameel vrij. De kameel liep tussen de mensen niemand benaderde de kameel.

Profeet kwam voor kameel die beledigd werd en wat zou hij gedaan hebben met deze soort dingen.

26-11-2018, 11:57
Dit is voorbeeld voor de mensheid profeet liet eens toe dat dieren beledigd werden of gescholden werden en jij probeert nog de mensheid te beleidigen.