Bekijk volle/desktop versie : Hammouchi ontvangen door de Emir van Qatar



30-10-2018, 16:03
Het hoofd van DGSN en DGST is in Qatar voor een internationale conferentie.



De Emir van Qatar, Sheikh Tamim Ben Hamad Al Thani, ontving maandag 29 oktober het hoofd van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) en de inlichtingendienst DGST, Abdellatif Hammouchi. Deze bijeenkomst werd bijgewoond door de minister-president van Qatar, Sheikh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani, die eerder al had gesproken met Hammouchi over verschillende aspecten van samenwerking tussen de twee landen met betrekking tot onderwerpen van gemeenschappelijk belang, bericht het Qatari persbureau (QNA).

Hammouchi bezoekt Qatar om deel te nemen aan de 12e internationale conferentie over veiligheid en civiele bescherming "Milipol Qatar 2018". De officiële kick-off van Milipol Qatar 2018 werd maandagochtend gegeven in de hoofdstad van Qatar, in aanwezigheid van ministers, leiders van veiligheidsdiensten en hoge militaire officieren die de verschillende deelnemende landen vertegenwoordigen, waaronder Marokko.

De internationale conferentie wordt bijgewoond door 219 bedrijven uit 24 landen, waaronder 90 lokale bedrijven. Milipol Qatar 2018 is een etalage voor exposanten om hun nieuwste innovaties op het gebied van civiele beveiliging weer te geven, waaronder onder anderen telecommunicatietechnieken, risicoanalyse en -beheer, en haven- en luchthavenbeveiliging.