Bekijk volle/desktop versie : Dit is waarom de "superprof" uit Al Hoceima een Wissam kreeg van Koning Mohammed VI



22-09-2018, 14:33
Zijn inspanningen voor zijn leerlingen werden officieel erkend. Hicham El Faquih, leeraar in een kleine school in de regio van Al Hoceima, kreeg maandag de Wissam Al Istihqaq Al Watani van Koning Mohammed VI.

Hicham, die nog maar twee jaar als leeraar werkt, vertelde dat zelf op Facebook. "Ik kreeg de Wissam Al Istihqaq Al Watani van Koning Mohammed VI. Ik draag deze Wissam op aan de familie El Faquih en aan het nationaal onderwijs.", schreef de jongeman.

De 33-jarige leerkracht werkt in het schooltje van douar Ait Amer. Sinds zijn aankomst doet hij er alles aan om de leeromstandigheden van zijn leerlingen te verbeteren.

Hicham El Faquih werd in september 2017 naar het dorpje gestuurd. Hij financierde de aanleg van een waterput nabij de school zodat zijn leerlingen steeds drinkwater zouden hebben. De put wordt nu ook door de bewoners van het dorpje gebruikt.

In de klas schilderde hij de muren en renoveerde hij de banken en stoelen. Hij gaf, dankzij donaties uit Marokko en uit het buitenland, tandenborstels, tandpasta en ander hygiënische producten aan zijn leerlingen met wie hij regelmatig uitstappen en feestjes organiseert.


Dit zijn pas echte mannen! Werken en zorgen voor hun broeders en zusters!

Niet zoals jankers die op de rug van hun broeders en zusters die het slecht hebben een bepaalde doel willen bereiken

22-09-2018, 14:34


Je had toch andere topic?

22-09-2018, 14:47

Citaat door Tanjawi_UH07:
Je had toch andere topic?
Ja maar was verpest door een stenenaanbidder