Bekijk volle/desktop versie : Mooi moment na Barca - PSV, Dembélé krijgt shirt van broer van Nouri!



19-09-2018, 02:11
Broer Nouri eregast van Dembélé bij Barcelona - PSV: "Heel erg betrokken"

Broer Nouri eregast van Dembélé bij Barcelona - PSV: Heel erg betrokken
Ousmane Dembélé maakte een wonderschoon doelpunt in de Champions League-kraker tussen FC Barcelona en PSV (4-0), maar was na afloop vooral in zijn nopjes met het shirt van Abdelhak Nouri. Hij kreeg het Ajax-shirt met rugnummer 34 van broer Mo Nouri.

Mo Nouri was woensdagavond eregast bij Barcelona - PSV. De broer van de door het noodlot getroffen Ajacied bezocht het duel in Camp Nou op uitnodiging van Dembélé, die de 2-0 voor zijn rekening nam.

"Het was fantastisch om bij de wedstrijd te zijn. Ousmane heeft zich altijd heel erg betrokken getoond, speelt met de naam van Appie op zijn schoenen en is een vriend van de familie", vertelt Mo Nouri aan De Telegraaf.

Na afloop werd er shirtje geruild: Dembélé kreeg het Ajax-shirtje met rugnummer 34 en de familie Nouri het gedragen Barca-tenue van Dembélé. Naast de naam draagt de Barcelona-aanvaller ook het rugnummer van Nouri op zijn kicksen.


http://https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/841423/broer-nouri-eregast-van-demb-l-bij-barcelona-psv-heel-erg-betrokken-.html

19-09-2018, 02:27


Dembele speelt nog steeds met de naam van Nouri op zijn schoenen. Prachtig mens!