Bekijk volle/desktop versie : Tinghir: Man vermoordt stalker van zijn vrouw



13-09-2018, 19:04
De man gaf aan de eer van hem en zijn vrouw te verdedigen.



Een man doodde de stalker van zijn vrouw in Tinghir. Dit gebeurde op woensdag 12 september, de eerste dag dat de historische wet die geweld en intimidatie tegen vrouwen strafbaar stelt in werking trad.

De man besloot om het recht in eigen hand te nemen door degene te vermoorden die zijn vrouw lastig viel. De vrouw vertelde, na vele pogingen om haar stalker te laten stoppen, aan haar echtgenoot dat ze door de man herhaaldelijk werd lastiggevallen.

Zonder verder na te denken, ging de man "die in zijn eer was aangetast" naar het huis van de stalker van zijn vrouw en stak hem met een mes in zijn borst en gezicht. De man stierf ter plekke, bericht Lefr360. Zijn lichaam werd overgebracht naar het mortuarium in het plaatselijke ziekenhuis in Tinghir.

De dader van deze moord bleef op de plaats delict tot de komst van de politie. Hij bekende aan de onderzoekers zijn misdaad en verklaarde dat hij op deze manier heeft gehandeld om zijn eer en die van zijn vrouw te redden.

14-09-2018, 08:27


Als je iets niet wilt begrijpen op een vredige en sociale manier, dan maar aanpakken op de harde en pijnlijke manier.

Een drie maanden gevangenisstraf is wel voldoende voor meneer. Dan leert hij het hopelijk af om eigen rechter te spelen.

14-09-2018, 08:37
Die man verdient levenslang voor moord, of het nu op een stalker is of iemand anders.

17-09-2018, 16:47
@Community, je gaat er vanuit dat die man zijn vrouw had gestalkt. Aannames aannames aannames.
Assumption is the mother of all fuck-ups!!!!!!!